01.10.2022, 00:58

Бренд Woolrich – успіх у стилі

Олег Білоусов | Все новости автора
Woolrich

Американський бренд Woolrich, безперечно, є одним із найзнакових та найстаріших виробників верхнього одягу. Вже понад 185 років ця марка одягу надихає своєю спадщиною, історією, традиціями та позачасовими моделями зимової моди. Із самого початку її стиль заснований на тих же цінностях – довговічності, стійкості, комфорті, простоті та зігріванні. Вони є основою всіх унікальних колекцій. Парки Woolrich були найпопулярнішими в Італії в 90-х роках. Культова модель стала синонімом усіх курток такого крою. Колекції цього бренду обирають такі знаменитості, як Пенелопа Крус, Райан Гослінг, Харісон Форд та інші.

Магазин Ostriv пропонує оригінальний одяг woolrich, оскільки компанія спеціалізується на одязі рідкісних heritage-марок з багаторічною історією та має портфоліо з більш ніж 140 брендів. Ці бренди в усьому світі вважаються законодавцями стилю, і одяг Woolrich – найкращий тому доказ.

Крім верхнього одягу, у колекціях бренду можна знайти інші дизайнерські речі:

  • сорочки
  • штани
  • футболки
  • сукні
  • спідниці
  • пуловери
  • толстовки

Завдяки цьому ви можете зібрати одяг на всі випадки життя в одному місці, і разом з тим вам не доведеться відмовлятися від якості бренду Woolrich. Ознайомтеся з новинками та насолоджуйтесь новим рівнем комфорту у холодні місяці.

Легендарні куртки Woolrich завжди під рукою

Компанія Woolrich завоювала популярність у Європі своєю оригінальною курткою – арктичною паркою, розробленою у 1972 році для потреб людей, які працюють в екстремальних погодних умовах. Міцна куртка, що захищає від снігу, дощу та низьких температур, вона збереглася в портфоліо бренду і досі. Кожен сезон дизайн парок Woolrich адаптується до очікувань найвибагливіших клієнтів. Проте найдосконаліші елементи залишаються у ньому незмінними. До них відносяться ізольовані та водонепроникні кишені, практичні прорізи, двостороння блискавка та високоякісний пуховий наповнювач.

Довговічність

За кожним продуктом Woolrich стоїть довга історія успіху бренду. Вона почалася у 1830 в американському штаті Пенсільванія, де Джон Річ заснував свою першу вовняну фабрику. У наступні роки молодий підприємець не тільки координував створення перших моделей, а й займався їх поширенням. Він подорожував зі своїми продуктами околицями лісозаготівель і продавав матеріали, а також пряжу, шерсть і теплі шкарпетки дружинам лісорубів, що там працювали.

Зручність

З моменту свого заснування Woolrich був батьківщиною американського спортивного одягу. Одяг, що захищає від екстремальних погодних умов, колекції, присвячені мисливцям та рибалкам, військова форма – ці моделі бренду Woolrich виправдали очікування та відіграли значну роль у житті вибагливих американців. Дизайни перетворилися з одягу, необхідного для арктичних експедицій, на позачасові must-have в гардеробі людей, які цінують класику найвищої якості. Водонепроникні та вітрозахисні куртки та парки від Woolrich призначені для комфорту як на міських вулицях, так і в лісі.

Бренд Woolrich залишається вірним своїм цінностям. Ось уже майже 200 років моделі бренду Woolrich, зокрема пуховики, жіночі та чоловічі зимові парки, втілюють стильну довговічність у витонченій естетиці. Унікальна посадка по фігурі, поєднання технологічних тканин і нових екологічно чистих матеріалів – все це створює нову версію бренду Woolrich, який, зберігаючи вірніть своїм ідеалам з 1830 року, постійно дивує якістю та піднімає планку для кожного конкурента.