12.10.2022, 11:41

Немає світла, газу та води. Зеки-"вагнерівці" творять свавілля: що відбувається в окупованій Кремінній

Луганская, война

Щоб зупинити успішне просування українських сил на Луганщині, російські окупанти зміцнюють лінію оборони вздовж дороги Сватове-Кременна. У ці міста противник стягує живу силу та техніку. А в самих містах люди страждають від свавілля "новобранців" російської армії.

Російська армія влаштувала кілька рубежів оборони на лінії між Сватовим та Кремінною. Противник намагається контратакувати, але всі спроби зупинити просування ЗСУ – марні, повідомляє Час Пік.

Окупанти роздратовані через успіхи української армії й свою злість зривають на мирному населенні. Як повідомляють місцеві жителі, жити в окупованих містах стало нестерпно та небезпечно.

Як повідомляють у соцмережах місцеві жителі Кремінної, яким вдалося передати "вісточку на волю", до міста прибуло "підкріплення", що складається з "вагнерівців", які наганяють страх на мирних жителів.

Загони "новобранців" складаються з зеків, які, вирвавшись на волю, творять свавілля. У безпеці не почуваються ані жінки, ані чоловіки.

новости соцсетей

Крім того, як повідомляє Telegram-канал "]]>Сєвєродонецьк | Донбас]]>", у Кремінній досі немає світла, газу та води. Палива також немає. А російські окупанти ведуть обстріл зі спальних районів та приватного сектору.

HUMINT-джерела міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm повідомляють, що до району Кремінна-Сватове прибуло підкріплення з мобілізованих.

"Частина мобіків втекла в перший же вечір після їх прибуття на фронт у напрямку кордону, кадровим військовим поставили завдання відловлювати чмобіків по посадкам", - йдеться у повідомленні.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик