13.10.2022, 14:27

На Луганщині окупанти будують "непрохідну" лінію оборони - "лінію Путіна"

На Луганщине оккупанты строят "непроходимую" линию обороны

Російські окупанти на Луганському напрямку готуються до наступу ЗСУ та намагаються побудувати оборонні рубежі. У Сватовому окупанти зводять "непрохідну" лінію оборони, яку називають "лінією Путіна".

У місті Сватове на Луганщині окупанти спішно будують лінію оборони. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив представник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий, повідомляє Час Пік.

Як уже заявили російські пропагандистські ЗМІ, ця лінія оборони нібито стане "непрохідною" для українських військ. Більше того, укріплення на Луганщині в росЗМІ порівнюють із лінією Мажино у Франції, яку 1928 року будували на кордоні з Німеччиною, щоб уникнути нападу.

"Це, напевно, не найкраще порівняння, тому що вона була досить швидко пройдена противником", - сказав Черевий, зазначивши, що ці "непрохідні" лінії оборони не завадять українським силам знищувати противника.

У російських ЗМІ повідомили, що до робіт залучено найманців так званої ПВК "Вагнер".

За словами голови Луганської обласної військової адміністрації Сергія Гайдая, окупанти вибудовують багатошарову лінію оборони. Вся перша ділянка лінії фронту замінована - це стосується не лише мостів та доріг, а й будівель.

Тим часом українська військова розвідка перехопила чергову розмову окупантів, з якої стало зрозуміло, що вони в паніці та налякані стрімким наступом ЗСУ на Луганщині.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик