28.12.2022, 10:22

Що подарувати друзям на Новий рік?

Ольга Станішевська | Все новости автора

Новий рік - особлива пора. Щоб він запам’ятався ще більше, варто дарувати друзям подарунки, які стануть приємним жестом. Ідей для подарунків друзям багато - це можуть бути маленькі подарунки або гаджети, які допоможуть їм розпочати наступаючий рік. Проте багатьом людям буває важко обрати подарунки на Новий Рік. Ось декілька ідей подарунків, які можна порадувати друзям.

Подарунки друзям за інтересами

  • Підписка на журнал - річна підписка на улюблений журнал вашого друга? Звучить як ідеальний подарунок. Це чудовий вибір, якщо ви знаєте когось достатньо добре, щоб знати, що їм насправді подобається. Це може бути журнал, пов'язаний з його професією або хобі. Цей подарунок обов’язково викличе посмішку на його обличчі.
  • Альбом улюбленої групи або виконавця - це буде ідеальний подарунок для людей, які люблять музику. Це може бути унікальний реліз або новий альбом. Важливо відповідати смакам друга.

Персональний подарунок подрузі:

  • Подарунковий набір з символом року

  • Фотоальбом - подарунок з розряду сентиментальних подорожей у часі. Це може бути фотопідсумок року або всього часу. Вартість такого подарунка невелика, а радість від його отримання може бути величезною.
  • Цікава книжка - так само, як диск з музикою, ідеальний подарунок другу, якщо ви знаєте його смаки. Вибір у цій категорії величезний - на ринку тисячі чудових товарів. Це може бути книга, пов’язана з інтересами одержувача, або новинка, яка щойно з’явилася на полицях книжкового магазину. Хороший роман завжди захиститься.
  • Органайзер або персональний блокнот - це подарунок, який ідеально підійде людям, які хочуть навести порядок у своєму житті з Нового року. Це універсальний подарунок - у кожного є потреба час від часу щось записати, спланувати чи записати спогади.

Подарунки для друга-гурмана

  • Шоколадні цукерки - універсальний подарунок, який підходить практично на будь-яке свято. Зазвичай шоколадні цукерки - це подарунок, який дарують жінкам, але ніхто не стане зневажати улюблений смак шоколаду, який асоціюється з приємними моментами.
  • Добра кава - подарунок для виняткових гурманів. На ринку є багато якісної кави. Іноді варто зробити ставку на трохи божевілля і вибрати незвичайний смак, наприклад, м’ятну каву. Найякісніша кава в зернах має приголомшливий смак і аромат.
  • Щось більш градусне? Якщо ваш друг любить хороший алкоголь, чому б і ні. Це може бути якісний віскі, коньяк або, можливо, домашній лікер в незвичайній упаковці? Такий подарунок точно не пройде даремно.