04.01.2023, 18:25

Портативна електростанція – головне обладнання під час вимкнення електроенергії

Зарядна станція EcoFlow DELTA 2

Збої в електромережах трапляються з різних причин. Вони можуть бути викликані раптовим погіршенням погодних умов, неполадками в мережі, вимкненням розподільчих ліній або самої електростанції. Портативна електростанція – це пристрій, який дозволяє отримати доступ до накопиченої електроенергії у разі її вимкнення. У воєнний час в Україні це незамінна річ при постійній загрозі блекаутів. У будь-якому випадку інвестування в електростанцію, з якою ви будете готові до перебоїв у подачі електроенергії, – це найкраще вкладення у ці неспокійні дні. Крім того, портативна електростанція стане вірним помічником й у мирному житті – під час походів чи дружніх вечірок на природі.

Як це працює?

Простіше кажучи, електростанція – це великий блок живлення, який накопичує та зберігає електроенергію. Пристрій заряджається переважно від звичайної розетки змінного струму, хоча є й інші варіанти. Станція оснащена перетворювачем, який відповідає за перетворення постійного струму на змінний. Енергія обробляється та зберігається в літій-іонних батареях великої ємності. Це означає, що електростанцію можна використовувати практично в будь-якому місці, забезпечуючи додаткову енергію там, де вона необхідна. Завдяки цьому щоразу, коли виникне необхідність, ви матимете доступ до аварійного джерела живлення не тільки вдома.

Переваги зарядної станції EcoFlow DELTA 2

Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 – необхідне обладнання для кожного будинку, де найважливіше надійність електропостачання та зручність роботи з іншими пристроями. У базовій версії вона пропонує:

  • 1 кВт/г енергії,
  • дуже міцні елементи LiFePO4,
  • надшвидку зарядку до 80% за 50 хвилин,
  • управління через мобільний додаток,
  • сумісність із сонячними панелями (придбаваються окремо),
  • 5-річну гарантію від виробника.

Маючи у своєму розпорядженні власну домашню електростанцію, ви завжди будьте готові до будь-яких несподіванок. Delta 2 також є надійним варіантом для всіх кінематографістів та фотографів, які потребують ефективного електроживлення під час знімання на відкритому повітрі або у будь-якому іншому місці. Це ідеальний варіант для будь-якого туристичного походу чи поїздки далеко від цивілізації.

З потужністю 1 кВт/г у вас буде достатньо енергії, щоб живити основні пристрої протягом кількох годин. Якщо потрібно більше, використовуйте додаткову батарею Delta 2 (продається окремо) ємністю до 2048 Вт/г або додайте батарею Delta Max ємністю до 3040 Вт/г.

Електростанція Delta 2 забезпечує вихідну потужність змінного струму 1800 Вт. Ви можете використовувати його для живлення мікрохвильової печі, холодильника або кавоварки, а також заряджати телефони, повербанки, комп'ютери та багато іншого. До цієї станції можна підключити до 15 пристроїв одночасно. Завдяки технології X-Boost Detla 2 запобігає перевантаженню пристроїв до 2200 Вт.

EcoFlow DELTA 2

Потужність електростанції Дельта 2 дозволяє зарядити:

  • iPhone потужністю 11 Вт до 89 разів
  • ноутбук потужністю 60 Вт до 16 разів
  • живлення лампочки потужністю 10 Вт на 31 год.
  • живлення маршрутизатора Wi-Fi потужністю 10 Вт на 31 год.
  • блок живлення вентилятора потужністю 40 Вт на 30 годин
  • кулер потужністю 60 Вт на 16-32 години
  • телевізор потужністю 110 Вт на 8 годин
  • блок живлення холодильника потужністю 120 Вт на 7-14 годин
  • живлення кавоварки потужністю 1000 Вт на 0,8 години
  • електрогриль потужністю 1150 Вт на 0,7 години

Технологія X-stream

Технологія X-stream означає, що Delta 2 заряджає пристрої у 7 разів швидше, ніж електростанції без цього рішення. Ви можете зарядити станцію від 0% до 80% за 50 хвилин і до 100% за 80 хвилин від мережі змінного струму.

Сумісність із сонячними панелями

Підключіть Delta 2 до сонячних панелей (продаються окремо) і зарядіть його за 3-6 годин (використовуючи фотогальванічні панелі 1×400 Вт або 2×220 Вт). Завдяки інтелектуальному алгоритму MPPT (відстеження точки максимальної потужності) Delta 2 може активно визначати напругу та струм у реальному часі для досягнення точки максимальної потужності з ефективністю >98%.

Безпека понад усе

Вбудована система керування батареями Delta 2 регулює всі параметри заряджання та живлення, щоб гарантувати безпечну роботу у будь-який час. Це гарантує, що як станція, так і підключені до неї пристрої не будуть перегріватись, перезаряджатися тощо. Це забезпечить повну продуктивність та оптимальну роботу всіх пристроїв, що підтримуються Delta 2. Використовуйте електростанцію як аварійне джерело живлення.

Управління з будь-якого місця

Використовуйте програму EcoFlow для управління Delta 2 з будь-якого місця через Wi-Fi. Підключайтеся до Bluetooth, коли ви не в мережі. У будь-якому випадку ви можете легко перевірити параметри заряджання або налаштувати параметри та швидкість заряджання, не контактуючи зі станцією безпосередньо.

Екосистема EcoFlow

Delta 2 – це лише початок пригод з аварійним електропостачанням чи доступом до енергії у польових умовах. Підключайтеся до широкого спектру додаткових джерел заряду EcoFlow (продаються окремо), наприклад до портативних сонячних батарей, додаткових батарей, сонячних трекерів тощо. Все це надасть вашій родині та бізнес-команді комплексні рішення в галузі електроживлення.