23.01.2023, 13:20

Пилососи Dyson: переваги, функціональність

Ольга Станішевська | Все новости автора
Пилососи Dyson: переваги, функціональність

Певну незручність для користувачів пилососів викликає необхідність заміни пилозбірників і фільтрів. Ви завжди повинні мати вдома мішок потрібного типу. Цю проблему вирішують пилососи Dyson, оскільки компанія першою вивела на ринок пилосос без мішка. Думки щодо пилососів без мішка розділилися, особливо якщо вибирати техніку для алергіків. Чи варто вибирати пилосос Dyson https://y.ua/pylesosy/dyson/c10128-f=1:7238/, тим більше, що ціна його не найнижча?

Пилосос без мішка Dyson - що варто знати?

Dyson став першим виробником пилососів без мішка, коли Джеймс Дайсон замінив його у своєму пилососі контейнером. Можна сперечатися про плюси і мінуси мішкових агрегатів, але безперечним мінусом тут є необхідність мати вдома змінні мішки. Крім того, традиційні пилососи мають фільтр, який очищає повітря. Необхідність заміни витратних матеріалів, таких як мішки та фільтри, збільшує вартість використання побутового обладнання. Тому Dyson мають контейнер замість мішків і довічний фільтр.

Переваги пилососа Dyson

Dyson зосереджується на зручності використання, тому значну частину пропозиції складають бездротові пилососи та такі, що можна тримати в руках для прибирання у важкодоступних або високих місцях.

Акумуляторний пилосос змусить вас забути про заплутаний кабель і необхідність переключати кабель в іншу розетку. Ви легко перевезете його в гараж, щоб почистити машину. Також у випадку з дротовими моделями подбали про довгий шланг, кабель і трубу, що дозволяє працювати на відстані до 10 метрів.

Бездротовий пилосос:

  • має вертикальну конструкцію, що дозволяє легко дістатися до кожного куточка та зручно маневрувати навколо перешкод
  • не займає багато місця і його легко зберігати
  • чудово підходить, якщо ви хочете пропилососити стелю або високі місця.

Перш ніж вибрати акумуляторний вертикальний пилосос, варто звернути увагу на час зарядки акумулятора і час його роботи. Є думки, що акумуляторний пилосос працює не довго і вимагає кількагодинної зарядки. Тут необхідно враховувати режими роботи бездротового пристрою. Наприклад, вертикальний пилосос Dyson V8 Absolute працює 40 хвилин у звичайному режимі, а час зарядки акумулятора становить 300 хвилин. Однак у режимі Max він працюватиме лише 7 хвилин.

Використовуючи пилососи Dyson, вам не доведеться турбуватися про проблеми з обслуговуванням. Dyson пропонує 5-річну гарантію на циліндрові пилососи та 2-річну гарантію на запчастини та обслуговування на бездротові пилососи.

теги: