01.02.2023, 09:46

Як вибрати професійну кавомашину в Україні?

Ольга Станішевська | Все новости автора

Плануєте купити кавову машину для свого бізнесу, але не знаєте, на що слід звернути увагу? Зараз ми про все детально розповімо. 

Існує багато критеріїв вибору, які слід враховувати. По-перше, на обладнанні не слід економити, а по друге, для будь-якого закладу, де будуть готуватися різноманітні кавові напої, потрібна виключно професійна кавомашина. Погодьтеся, за смачною свіжозмеленою та запашною кавою люди завжди повертаються до перевірених закладів. Тому вам варто стати саме такими та навіть кращими. 

 

Як вибрати професійну кавомашину в Україні?

  1. Продуктивність. Підбирати апарат потрібно в залежності від того чи буде продаж кави основним видом діяльності або додатковим. Мова йде про продуктивність та автоматизацію певних функцій. Коли кавомашина бере на себе певну частину роботи, тим часом бариста зможе зосередитися на інших процесах.  
  2. Можливість налаштування найважливіших етапів приготування кави. Контроль ваги, температури груп, спінювання молока, проливу, екстракції кавових зерен й не тільки допоможуть створити ідеальні напої.
  3. Багатофункціональність. Додаткові функціональні можливості кавомашини –  завжди великий плюс.
  4. Надійність та якість. Цей пункт є не менш важливим. Віддавати перевагу варто перевіреним брендам, які високо себе зарекомендували на ринку. Таким чином ви придбаєте апарат, що працюватиме без будь-яких проблем, не боятиметься механічних та фізичних пошкоджень та не підведе при інтенсивній експлуатації впродовж тривалого часу.
  5. Ціна. Безумовно, ніхто не хоче переплачувати за обладнання. Сьогодні вибір кавомашин дуже великий і ви точно зможете знайти варіант з ідеальним співвідношенням ціні та якості.

Спираючись на ці рекомендації, вам вдасться вибрати професійний апарат для приготування найсмачнішої кави.

Кавомашина Dalla Corte – це те, що ви шукали

Італійські кавомашини від бренду Далла Корте - https://dallacorte.com.ua/ завоювали високу популярність на ринку професійного обладнання для приготування кави. Вони використовуються в кав’ярнях, ресторанах й в багатьох закладах, де можна випити чашку запашної свіжозмеленої кави. 

Великий модельний ряд, стильний дизайн, новітні технології, широкі функціональні можливості, надійність та висока якість обладнання – саме за це так люблять кавомашини Dalla Corte. Замовити їх можна і в Україні. Переходьте на наш офіційний сайт, вибирайте модель, яка вам сподобалася найбільше, та робіть замовлення вже зараз.