27.02.2023, 21:26

Як зробити унікальне худі

Ольга Станішевська | Все новости автора
худі

Сучасні технології надають можливість будь-кому стати дизайнером власного одягу. Це може бути як просто веселий досвід, так і крок для запуску власного бренду. 

Використовуючи друк на худі можна стати ходячою рекламою для власного товару або продукту вашої компанії. Худі – це прекрасний мерч і подарунок. 

Які методи допоможуть створити унікальне худі?

Стартер-пак для майбутнього дизайну

Визначте свою мету

Ваше худі для корпоративних цілей? А може для особистих? Це має бути текст? Картинка? А може і те і те?

Наприклад, принт може мати за ціль підвищення обізнаності про певну справу, бренд або подію. Тоді варто розробити такий дизайн, який викликав би цікавість у інших і спонукав запитувати, про що розповідає ваше худі.

Привернення уваги не завжди означає, що ваше худі має бути яскравим та сміливим. Іноді чистий і мінімалістичний дизайн, що супроводжується ефектним слоганом, милою іконографією та хештегом, який легко запам’ятати, може бути всім, що вам потрібно.

Не забудьте про палітру

Кольорова гама не завжди має бути дуже багатою. Насправді, поєднання великої кількості кольорів в одному дизайні – це досить важко. Зазвичай вистачає двох-трьох відтінків, щоб зробити худі привабливим і стильним. 

Подивіться, як ваш дизайн поєднується з кольором самого худі. Якщо це корпоративне замовлення, скоріш за все принт матиме добре виглядати на різних за кольорами худі.

Оберіть метод друку

В залежності від дизайну, можна визначитися з видом друку, який найкраще підходитиме саме для вашого випадку. Так ви залишитеся задоволеними зовнішнім виглядом виробу і, можливо, навіть зекономите.

Про це можна поговорити трохи детальніше.

Переваги та недоліки різних методів друку

Метод теплопередачі

Теплопередача, мабуть, найпоширеніший метод, який використовується для друку худі. Із цим методом легко налаштовувати зображення на майбутній друк. 

Але важливо відзначити, що відбитки з теплопередачі менш якісні, ніж відбитки, виготовлені за допомогою трафаретного друку. 

Трафаретний друк

Цей тип друку: 

  • забезпечує дуже якісний принт на худі;
  • є найбільш економічним за співвідношенням ціни та якості;
  • дає стійкі і довговічні зображення. 

Але метод трафаретного друку не дозволяє використовувати широку палітру відтінків. Він також доволі обмежений, коли мова заходить про розміри зображення. 

Метод прямого друку

Ще одним із найвідоміших методів друку, який широко використовується, є DTG (Direct-to-garment-method). 

Переваги цього методу: 

  • легкий у виконанні, оскільки вимагає малої кількості кроків;
  • процес налаштування дуже швидкий;
  • дозволяє втілювати будь-які сміливі ідеї. 

Проблема DTG полягає в тому, що на темних сорочках важко зробити гарні принти. 

Вініловий друк

Він підходить для невеликих тиражів. Краще не використовувати в масовому виробництві, оскільки це не практично. Такий метод також має обмежену деталізацію.

 

теги: