22.05.2023, 19:27

Відкрийте для себе безмежні можливості з онлайн-диктором: замовляйте озвучку на сайті dictors.com.ua

Ольга Станішевська | Все новости автора

Усне мовлення є потужним засобом комунікації та може суттєво підвищити ефективність будь-якого проєкту. А якщо озвучка є ще професійною, то це посилить вплив на аудиторію. Дубляж, виконаний фахівцями, допоможе залучити увагу, зберегти інтерес та влучно передати інформацію. Так, професійне озвучення тексту відкриває чимало переваг. Скориставшись послугами акторів дубляжу, у результаті ви отримаєте аудіо з відмінно проставленими акцентами, паузами, чітко вимовленими словами, з правильною інтонацією. Головне – вибрати дійсно професійну студію з фахівцями своєї справи.  

dictors.com.ua: українська база дикторів 

dictors.com.ua — студія, що об’єднує професійних дикторів та дикторок. У нас ви можете замовити майстерне озвучення тексту для вашого проєкту. Так, dictors.com.ua – це:

  1. Висока якість. Під час запису ми використовуємо сучасне професійне обладнання. Наш звукорежисер потурбується, щоб ваш проєкт звучав на вищому рівні. 
  2. Майстерність акторів. До співпраці залучаємо дикторів, які мають навички в галузі озвучення та тривалий досвід роботи. Вони зможуть передати потрібні емоції, акценти, інтонації. 
  3. Можливість професійного редагування. Озвучення голосом диктора матеріалу не є підсумком роботи, а лише етапом, після якого за бажанням клієнта  звукоінженери проведуть зведення матеріалу: буде збалансована гучність, оброблене звучання тощо.
  4. Варіативність та гнучкість. У нашій базі зібрано чимало голосів дикторів та дикторок, які можуть мовити на міжнародну аудиторію. Так, до замовлення доступні актори, що професійно можуть озвучити текст англійською.    

У нас ви можете замовити озвучку для будь-яких цілей. Наші диктори часто виконують озвучення чи дубляж таких проєктів:

  • аудіокниги;
  • рекламні ролики; 
  • фільми та серіали;
  • навчальні матеріали;
  • оголошення для публічних місць;
  • комп’ютерні ігри тощо. 

Ціна озвучення тексту не залежить від обраного диктора. Вартість озвучення тексту розраховується за 1 хвилину хронометражу. Якщо тривалість озвучування складає 5 хвилин і більше, на клієнтів чекають знижки від 25% до 50%. До того ж під час оформлення замовлення ви можете обрати додаткові опції від нашої студії звукозапису, наприклад, творчу звукорежисуру за окрему плату.

Якщо ви хочете вибрати голос для вашого продукту, переходьте на наш сайт. Кожен онлайн-диктор має свій унікальний голос, а натиснувши на кнопку відтворення аудіо біля фотографії актора, ви зможете прослухати його. 

Контакти: 

[email protected]

+380634417969

теги: