24.11.2023, 22:48

ВПО в Одесі можуть потрапити на прийом до психологів від міжнародних організацій: подробиці

ВПО в Одесі

Внутрішньо переміщені особи з Луганської області, які наразі проживають в Одесі, можуть потрапити на прийом до психологів від чотирьох міжнародних організацій.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на ]]>пресслужбу ]]>Луганської ОВА.

Відвідати психологів можна щочетверга та щопятниці. Консультації проводять спеціалісти від різних організацій: Міжнародного комітету порятунку, БФ "Право на захист", Міжнародної організації з міграції, Міжнародного медичного корпусу.

"Також на минулому тижні у місцевому хабі організовано тренінг для 28 осіб, що постраждали від війни. Відтепер медичний працівник там працює двічі на тиждень – щосереди та щоп’ятниці", — зазначили в пресслужбі.

За даними ЛОВА, з понеділка по середу, а також у п'ятницю переселенці можуть звернутися до юриста.

"У понеділок надає послуги фахівець ГУ ПФУ в Луганській області. У вівторок є змога вирішити питання працевлаштування. У хабі приймає адміністратор ЦНАПу", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що на засіданні 21 листопада Кабмін вніс зміни до низки урядових постанов щодо обліку ВПО та виплат їм держдопомоги. Детальніше про нововведення - у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Гурт "FoxBox" презентує свій новий трек "Тікаю" з альбому "Задля тебе".

Кліп створено за сприяння лисичанської студії "Час Пікчерс продакшн". Продюсер проєкту Vit Richer.

Дивіться також:

Читайте також: Лисичанські медики проводять безкоштовні онлайн-консультації для переселенців з Луганщини: контакти лікарів

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик