Безпечні тури Україною - пропозиції та ціни

Відпочинок на всі 100

Україна - дуже мальовнича країна: і чисті озера, і гори, і густі ліси, і контрастні унікальні міста. Для того, щоб насолодитися красою, не обов'язково далеко їхати. Варто тільки довіритись надійному туроператору https://otdihnavse100.com.ua/uk/, і ви відкриєте для себе дивовижні локації, розташовані поруч.

Тури Україною - це цікаво

Часто лише досвідчені туристи знають, наскільки багато незвичайних та гарних місць є в Україні. Не лише сонячні пляжі Одеси та типові Карпатські маршрути, а й нетривіальні місця рідних міст, на які не звикли звертати увагу навіть самі місцеві жителі, здатні викликати захоплення. Для того, щоб відпочити, не обов'язково витрачати великі суми на поїздки до розхвалених туристичних країн, де перебування часто обмежується готелем та рідкісними екскурсіями. Відпочинок в Україні - це не тільки можливість зробити багато нових відкриттів, але також - можливість відчувати себе по-домашньому комфортно, в рідній обстановці.

Переваги авторських турів

Якщо вам набридли стандартні пропозиції - урізноманітнити відпочинок допоможуть авторські тури від “Відпочинок на всі 100”. Вітчизняний туроператор, який уже зарекомендував себе на туристичній ниві, щороку розробляє нові цікаві маршрути, щоб показати, якою різноманітною та дивовижною може бути наша країна. Авторські тури є спеціальними програмами, які включають як історичні, так і природні (або навіть гастрономічні) локації. Немає ніякої шаблонності й можна спробувати щось нове для себе. Гіди авторських курсів з великою увагою ставляться до деталей, тож занудьгувати точно не вийде.

Відпочинок на всі 100

Куди можна вирушити та скільки це коштує?

Вітчизняному туроператору, який спеціалізується, зокрема, на турах Україною, є, що запропонувати. І ціни на такі тури будуть цілком прийнятними. У 2024 році доступні:

  • тури по Тернопільській області, обираючи які яких можна познайомитися з місцевими замками (від 3 990 грн).
  • рафтинг-тури до Карпат, включно зі "знайомством" з Говерлою (від 4 490 грн);
  • відпочинок на пляжах Дніпра (від 2390 грн);
  • тури Полтавщиною (від 2 890 грн);
  • тури монастирями Почаєва (від 2 780 грн).

І це далеко не повний перелік регіонів, до яких можна вирушити за новими враженнями. Послуги поширюються не лише на дорослих. Багато маршрутів також доступні для дітей.

Відпочинок на всі 100

Як працює туроператор

Туроператор “Відпочинок на всі 100” вже понад 20 років працює на ринку вітчизняних туристичних послуг та встиг закріпити свою репутацію. Сьогодні функціонує три офіси:

  • у Харкові,
  • у Дніпрі,
  • в Києві.

Низка екскурсій стартує саме з цих міст, але не завжди. На деяких маршрутах учасники стартують з Одеси, Львова та інших населених пунктів. Крім того, учасники можуть приєднатися до туру у процесі. Серед пропозицій туроператора як одноденні тури, так і багатоденні. Збираєтеся відпочити найближчим часом? Тоді поспішайте встигнути це зробити, поки цвіте лаванда. Туроператор допоможе з організацією та зробить ваш відпочинок легким та безтурботним.