02.09.2024, 18:31

Жителі окупованого Сєвєродонецька потерпають від проблем з громадським транспортом: подробиці

Марина Гончар | Все новости автора
ппро

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку, що в Луганській області, ситуація з громадським транспортом викликає все більше обурення серед місцевих жителів. Хоча окупаційна адміністрація неодноразово заявляла про "відновлення" нормального життя в місті, реальність, здається, далека від обіцянок.

Про це повідомляють у мережі, передає Час Пік.

Станом на сьогодні, скористатися громадським транспортом у місті стає все складніше, і деяким містянам не вдається сісти в маршрутку навіть з третьої спроби.

Жителі міста скаржаться на постійні затримки й перебої у роботі міського маршрутного транспорту. Часто автобуси або не з’являються на маршруті, або приходять з великим запізненням. Багато хто з мешканців намагається підлаштувати свій графік під невизначені розклади, але це не завжди вдається, що викликає додаткові труднощі. Ситуація ще більше ускладнюється тим, що коли автобуси все ж таки приїжджають, місць у них не вистачає для всіх пасажирів.

Проблеми з громадським транспортом є лише одним із прикладів того, як важко живеться мешканцям Сєвєродонецька під окупацією. Попри всі запевнення окупаційної адміністрації про стабілізацію ситуації в місті, реальні умови життя залишаються далекими від нормальних. 

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу ]]>"Северодонецк Times".]]>

Читайте також:

У Сєвєродонецьку окупанти відкрили школу, публікуючи фото та відео

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик