Київ - Прага: найзручніші автобусні рейси

Київ Прага

Літак або поїзд не завжди ідеальні для того, щоб відвідати іншу країну. Перший варіант відрізняється дорожнечею, та й не всі люблять авіаперельоти, другий - займає багато часу. Але є вихід - автобусні перевезення. Автобусний рейс Київ Прага займе не так багато часу, заощадить кошти на відпочинок у чеській столиці та не забере сили завдяки чудовому сервісу. Залишається тільки сісти в автобус та отримувати задоволення.

Скільки коштує подорож із Києва до Праги автобусом?

Ціни на автобусні квитки Київ - Прага можуть відрізнятися в залежності від:

  • дати відправлення,
  • конкретного перевізника,
  • маршруту.

Компанія Rubikon, яка займається продажем та бронюванням квитків, пропонує забронювати квиток на найближчу дату від 2300 грн. Загалом ціни стартують від 1499 грн в один бік. Також до Праги можна вирушити з Дніпра, Стрия та інших населених пунктів.

Як довго їхатиме автобус?

Поїздка автобусом сподобається тим, хто не хоче витратити ані хвилини в очікуваннях або в процесі клопітких пересадок. Її тривалість становитиме від орієнтовно доби. Багато залежить від того, як саме пролягатиме маршрут. Автобус також може заїжджати до інших встановлених у маршруті міст (Житомир, Вінниця, Кам'янець-Подільський тощо) для того, щоб забрати пасажирів.

Київ Прага

Переваги поїздки автобусом

Кожен вид транспорту має своїх "шанувальників". Але об'єктивно, автобусні пасажироперевезення мають незаперечні переваги, що іншим видам транспорту не притаманні. Компанія Rubikon гарантує своїм клієнтам, які обрали подорож Київ - Прага на автобусі, найприємніші умови:

  • безпека в дорозі, адже всі водії - справжні профі;
  • комфорт (час пролетить непомітно на зручних сидіннях, з доступом до Wi-Fi, з розетками та під прохолодою кондиціонерів);
  • за один день здійснюється кілька рейсів з різною тривалістю та вартістю, тому завжди можна вибрати те, що дійсно підходить (за часом відправлення та прибуття, маршрутом).

Крім того, Rubikon - це якість сервісу. Проконсультуватися та з'ясувати деталі завжди можна до поїздки, що виключає можливість "сюрпризів" після того, як ви сядете в автобус.

Київ Прага

Як купити квиток?

Забронювати квиток можна на сайті Rubikon. Для цього достатньо вибрати найбільш підходящий рейс з представлених на певну дату і натиснути "Забронювати" або ж "Купити", якщо цього вимагає спосіб оплати. Підтвердити вибір та дізнатися додаткові подробиці можна у розмові з менеджером компанії. Після цього пасажира буде внесено до списків. У разі завчасного бронювання передоплата не потрібна, тому пасажир уникне будь-яких ризиків. Більше того, якщо поїздка скасувалась або виникла потреба перенести її на інший час - оплачувати зміни не доведеться: все чесно та прозоро. Зручно також те, що паперовий квиток не є обов'язковим, оскільки достатньо СМС-повідомлення з квитковими даними. Тож посадка здійснюється без суєти, із заздалегідь узгодженим списком пасажирів, кожен з яких поінформований про деталі поїздки і може розраховувати на максимальний комфорт від подорожі.

теги: