17.09.2024, 16:53

Кімнатна квітка чи букет - що краще дарувати

Камелія

Квіти - це подарунок, для якого не потрібна особлива нагода. Порадувати близьку людину можна просто так або на знак симпатії. Різноманітність готових букетів та красивих кімнатних рослин для подарунка дуже варіативна. І якщо людина засоромилася і не повідомила, що саме їй більше до смаку, то до вибору варто підійти серйозно. Який би букет чи кімнатну рослину ви не вибрали для створення приємного моменту, інтернет-магазин Камелія виконає будь-яку примху, оскільки надає великий асортимент найкрасивіших квітів, а також інших цікавих речей, які піднімуть настрій та створять святкову атмосферу.

У яких випадках доречніше дарувати букет?

Універсальний презент усіх часів - букет квітів. Букет квітів дозволить виразити прихильність або подяку, зробити приємно або підкреслить святкову атмосферу. Віддати перевагу букету, а не квітці в горщику, слід у таких ситуаціях:

  • знайомство чи перше побачення;
  • публічна урочистість чи творчий захід;
  • звичайний день, коли просто хочеться, щоб людина усміхнулася.

Букет більшою мірою підходить як “випадковий” подарунок. Дарувати його можна як людині, з якою ви добре знайомі, так і тоді, коли знайомство тільки-но починається. Які саме квіти подобаються "адресату" - краще запитати чи вибрати універсальний букет (наприклад, з ніжних троянд).

Камелія

Кому підійде в якості подарунка кімнатна рослина?

Даруючи кімнатну квітку, слід розуміти, що людина точно любить доглядати за рослинами в горщиках і готова до довгої відповідальності. Хоча, звичайно ж, такий подарунок має низку “плюсів”:

  • кімнатна рослина не зав'яне, вона радуватиме роками;
  • такий подарунок більш персональний.

Кімнатна рослина більше підходить для близьких родичів - мам, сестер, а також людей, яких ви добре знаєте. Можливо, серед ваших знайомих є дівчата, які цікавляться квітництвом або з великим натхненням прикрашають кімнати рослинами в горщиках. У такому разі кімнатну квітку теж можна подарувати без приводу - людина буде дуже рада "поповненню" у своєму кімнатному квітнику. На першому побаченні або у більш урочистій обстановці, звісно, варто віддати перевагу букету зі зрізаних квітів.

Камелія

Де купити подарунок та скільки він коштуватиме?

Прекрасний вибір як букетів, так і багаторічних кімнатних рослин пропонує інтернет-магазин Камелія. Тут ви можете замовити доставку по Києву та Київській області букетів з троянд, гортензій, композицій із сезонних квітів (маки, фрезії, лілії тощо). Крім того, близьку людину можна порадувати квітучими кімнатними рослинами (хризантеми, антуріуми, орхідеї, фіалки тощо), сукулентами, фікусами та іншими прекрасними рослинами на будь-який смак. Для того, щоб зробити подарунок близькій людині, багато грошей не потрібно. Наприклад, горщик з фіалкою або квітучим каланхое коштує всього 250 грн. Букет із гортензії можна купити за 1057 грн. Також в інтернет-магазині Камелія ви знайдете готові композиції з квітів на певні події (14 лютого, річниця весілля, 1 вересня тощо). Для того, щоб подарувати квітку, не потрібна нагода, а якщо нагода вже є - не варто зволікати!