21.09.2024, 13:00

Прогулянка по Лисичанську: у мережі показали на відео вулиці окупованого міста

У мережі з'явилися нові відео з окупованого Лисичанська Луганської області, де автор репортажу ділиться враженнями про поточну ситуацію в місті, зокрема, в районі ГТВ.

За його словами, попри звуки війни, життя триває, хоч і з труднощами, передає Час Пік.

"Проїхався трішки по ГТВ, у містах чути звуки війни. Вночі стало прохолодніше", - зазначає автор, наголошуючи, що мобільний зв'язок у Лисичанську, як і раніше, не відновлено.

Торкаючись проблеми водопостачання, він повідомляє, що "Татарстан придбав більше десятка автомобілів для постачання води, і деякі з них уже прибули. Очікується, що незабаром розпочнеться роздача води містом".

Тим часом жителі Лисичанська активно обговорюють ситуацію у соціальних мережах.

Одні зазначають, що зв'язок на ГТВ покращився, імовірно завдяки новій вежі: "Зв'язок на ГТВ є і чудовий. Раніше доводилося підійматися на дах, а тепер можна дзвонити прямо з квартири".

Проте проблема із водопостачанням зберігається.

"Є технічна вода у цистернах, але деякі квартали дуже далеко за нею йти. Води стали привозити, але графік поки невідомий, і черги великі", - повідомляє інший мешканець.

Водночас інформація із сусіднього Сєвєродонецька також свідчить про проблеми з мобільним зв'язком: "Десь проскакує зв'язок, але нормального зв'язку немає ні в Сєвєродонецьку, ні в Лисичанську, ні в Рубіжному".

Читайте також: 

Реальність почала напружувати і дратувати? Чому жителі Лисичанська скаржаться на місцеву владу?

Не лише Сєвєродонецьк. Які ще населені пункти перейменовано на Луганщині

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик