Бутик косметики Daviani - це і про якість, і про різноманіття, і про бездоганний сервіс

Ольга Даниленко | Все новости автора

Покупці минулих поколінь, обираючи косметику, або сліпо довіряли рекламі або користувалися порадами знайомих. У сучасного споживача все куди серйозніше. По-перше, покупець перед тим як віддати перевагу продукції того чи іншого бренду, намагається отримати максимум інформації про всі засоби і ознайомитися з відгуками як споживачів, так і спеціалістів бьюті індустрії. По-друге, крім великого вибору сучасні споживачі мають і інші вимоги щодо продавця.

Саме тому, якщо бутик косметики хоче стати відомим, популярним та затребуваним серед покупців, доведеться попрацювати і над асортиментом, і над ціновою політикою, і над додатковими сервісами. І косметичний бутик Daviani.com.ua – це якраз той випадок, коли гармонійно поєдналося різноманіття брендів, широкий асортимент продукції, її безкомпромісна якість та оригінальність, і демократична цінова політика. Щодо сервісів, тут теж є що запропонувати покупцям

Доставка та консультаційна підтримка - це теж важливо

Крім якості косметичної продукції, косметичний бутик повинен надавати найкращі послуги на всіх рівнях. Наприклад, доставка - переконайтеся, що вона не просто існує а доступна для покупців з різних регіонів. Географія доставки косметичних продуктів має бути максимально широка і охоплювати не тільки міста мільйонники але і невеликі містечка.

Обираючи косметичний бутик, експерти радять орієнтуватися на бренди, продукцію яких він пропонує. Адже косметична індустрія не стоїть на місці і кількість брендів збільшується у геометричній прогресії. Та не всі з них варті уваги і продукція не всіх нових виробників є якісною та безпечною. Розібратися в усіх нюансах і особливостях косметичної продукції споживачеві не під силу. Але байери косметичного бутику мають розумітися на брендах, продукції, якості та результативності. Тому, обираючи відомий магазин, який пропонує продукцію брендів, що мають репутацію «косметичних гуру» ви можете бути впевнені і в результативності і в безпечності всіх засобів.

Широкий асортимент продукції, який охоплює максимальну кількість доглядових процедур. Це ще одна вимога. Догляд за зовнішністю передбачає регулярний та системний підхід. Не можна піклуватися про шкіру обличчя, ігноруючи руки чи волосся. Тому експерти радять обирати бутик, який пропонує косметику для:

  1. Чоловіків;
  2. Жінок;
  3. Дітей.

Щодо системності, то в асортименті такого магазину мають бути представлені засоби для:

  • Обличчя;
  • Тіла;
  • Волосся.

І це ще не все. Адже у кожного покупця свій тип, вік та стан шкіри чи волосся, у кожного споживача свої проблеми, рішення яких він шукає. Тому наявність в асортименті косметики для різних типів шкіри, різного віку, різної статі, різного стану (те саме стосується і косметики для тіла та волосся) це must have характеристика класного косметичного бутика.

І нарешті, покупець не має перейматися ні питаннями якості, ні екологічності, ні тим більше оригінальності продукції. І якщо для косметичного шопінгу обрати Daviani, то ви отримуєте якість, оригінальність, асортимент, можливість забезпечити догляд на системному рівні, демократичні ціні і відмінний сервіс, який включає в тому числі і консультаційну підтримку.