Альтернатива кредитам на авто від банків – лізинг

Ольга Станішевська | Все новости автора

Альтернатива кредитам на авто від банків – лізингова компанія «КАР ІНВЕСТ Україна»

Чи знаєте ви, що отримати автомобіль в лізинг завдяки компанії ТОВ «КАР ІНВЕСТ Україна» стало набагато зручніше і швидше, ніж у інших фінансових установах? Лізингова компанія ТОВ «КАР ІНВЕСТ Україна» зареєстрована у серпні 2019 року та отримала ліценцію Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг ФЛ №651 від 03.09.2019 року, компанія працює відкрито та прозоро, що варто довіри. Нещодавно компанія відсвяткувала свою другу річницю, а молода і завзята команда за цей короткий термін досягла значних результатів: отримали «Зірку якості» як краще підприємство України на ринку лізингових послуг та офіційну нагороду зі статусом «Вибір Країни» 2021.

Спектр послуг

ТОВ «КАР ІНВЕСТ Україна» безпомилково впізнають та користуються послугами вже тисячі українців, що є переконливим доказом професіоналізму всіх, хто вкладає сили та хист у розвиток лізингу в Україні. Компанія максимально націлена на задоволення потреб кожного клієнта, для цього розроблено безліч лізингових продуктів і розширено можливості придбання в лізинг нових та вживаних: легкових та вантажних автомобілів, в тому числі електромобілів, сільгосптехніки, комерційного транспорту та спецтехніки.

Порядок оформлення автівок у лізинг

Рішення щодо оформлення лізингового договору приймається в найкоротший термін і результатом цього є 99% задоволених клієнтів. Все що вам необхідно для придбання автомобіля вашої мрії це: паспорт, РНОКПП (індивідуальний податковий номер) та авансовий внесок від 10%. У вас є можливість обрати автомобіль самостійно, на сайті carinvestukrain.com або звернутися за допомогою до професійного менеджера, здійснивши безкоштовний дзвінок по номеру телефону 0800 33 15 05. Ми не тільки допоможемо підібрати автомобіль на українському та європейському ринку чи у наших партнерів по заданим параметрам, а і порадимо надійну станцію технічного обслуговування для перевірки технічного стану автомобіля.

Також компанія поділилася чудовою новиною, відтепер у зв’язку з великим попитом на автомобілі привезені зі Сполучених Штатів Америки ми надаємо можливість обрати автомобіль безпосередньо на аукціоні (в тому числі автомобілі з пошкодженнями). Головний офіс компанії знаходиться в м. Києві, вулиця Павла Усенко 8, для зручності обслуговування клієнтів відкрито офіси в місті Черкаси, вул. Смілянська 23 та в місті Чернігів, проспект Перемоги 62. З лізинговою компанією ТОВ «КАР ІНВЕСТ Україна». Ви отримаєте: швидке оформлення, гнучкий графік, особистого менеджера, індивідуальний підхід до кожного та надійне партнерство.

Рубрика - Правозащитник: