28.10.2016, 16:39

В Одесі правоохоронці затримали незаконного торговця зброєю

Марина Началова | Всі новини автора

Працівники поліції Одеси затримали 24-річного чоловіка, який займався продажем вогнепальної зброї.

Цю новину передає Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції в Одеській області.<

Працівниками Управління карного розшуку ГУНП в Одеській області була отримана оперативна інформація про те, що 24-річний одесит розповсюджує на території м. Одеси та області вогнепальну зброю.

Під час проведення оперативних заходів працівники Управління карного розшуку ГУНП в Одеській області, прокуратури Одеській області та спецпідрозділу «КОРД» затримали зловмисника під час збуту ним пістолетів марки «ПМ».

В ході особистого огляду у правопорушника було виявлено та вилучено грошові кошти та пістолет травматичної дії марки «Форт-12Р».

Під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання та фактичного проживання 24-річного одесита було виявлено та вилучено ще й гладкоствольну рушницю марки «Маверік», три пістолета «ПМ», різноманітні предмети та запасні частини до вогнепальної зброї, набої різного калібру.

Відносно правопорушника застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

«За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження з вогнепальною зброєю) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років», - зазначив заступник начальника ГУНП в Одеській області майор поліції Вадим Могила.

Теги новин: