26.03.2024, 18:09

Мікрокредитування в Finsfera та кредит в банку — що краще та чому

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Отримати кредит можна в різних фінансових установах — це може бути банк або МФО, які працюють на різних умовах. Найбільш класичним варіантом кредитування для багатьох позичальників є банк, адже це традиційне джерело отримання фінансових послуг. Проте більш сучасним та автоматизованим варіантом отримання позики є МФО. Це мікрофінансові організації, які надають позики невеликими сумами та на порівняно короткий термін.

Кредит у банку — особливості оформлення

Одна з головних відмінностей банківського кредитування — це можливість отримати більшу суму грошей, ніж в МФО. Разом з тим позику можна взяти на довгий строк, наприклад, 2, 3 або 4 роки. Звичайно, це накладає й додаткові зобов'язання на позичальника, адже він має довгий час планувати та ретельно розподіляти свої доходи та витрати.

Через можливість отримати велику суму коштів на довгий строк банки практикують більш суворі умови кредитування. Для цього необхідно мати підтверджене джерело постійного доходу у вигляді офіційного працевлаштування. Довідки з місця роботи обов'язково входять у пакет документів, який необхідно зібрати для оформлення кредиту. Розгляд документів займає певний час й не гарантує позитивного рішення, банк може відмовити з різних причин.

Мікрокредит у Finsfera — переваги та умови отримання

У порівнянні з банками, сервіс Finsfera https://finsfera.ua/ не має суворих вимог, що спрощує процес отримання кредиту, особливо для тих, хто не має стабільного доходу. Оформити позику ви можете онлайн на нашому сайті в будь-який день та час доби.

Чому ручно співпрацювати з Finsfera

  • Онлайн доступ до особистого кабінету та можливість оформити позику 24/7
  • Мінімальний набір документів для оформлення — тільки паспорт та ІПН
  • Немає потреби шукати та призначати поручителя
  • Офіційне працевлаштування не обов'язкове
  • Швидка відповідь на запит з мінімальною вірогідністю відмови
  • Кошти надходять на картку протягом 15 хвилин після підписання договору

Наш сервіс адаптований для швидкого отримання грошей, коли вони дійсно терміново потрібні. Вам не доведеться їхати в наш офіс, чекати у черзі та проходити співрозмову зі спеціалістами компанії. Рішення приймається онлайн автоматично на сайті та надходить у вигляді електронного листа та повідомлення на телефон.

Оскільки мікрокредитування передбачає видачу невеликої суми коштів, це зручний та вигідний спосіб отримання додаткових фінансів на невеликі витрати. На кредитні кошти можна проплатити оренду житла, оплатити послуги різних сервісів, організувати свято та придбати подарунок, купити навчальні онлайн курси чи поїхати в невелику відпустку. 

Рубрика - Правозащитник: