11.03.2024, 22:31

Українські військові завдали удару по ворожому пункту управління: відео

Марина Гончар | Всі новини автора
судно

За попередніми даними, ураження українськими льотчиками судна відбулося на лівому березі Херсонської області.

Про це ]]>повідомив]]> командувач Повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Микола Олещук, передає Час Пік.

Він зазначив, що удару по ворожому пункту управління, розташованому на судні, завдали українські пілоти.

"Дякую льотчикам за успішну бойову роботу по ворожому пункту управління", — написав Олещук.

Удар зафільмував безпілотник, який спостерігав за пунктом управління. На відео видно, як ракета вражає танкер "Механік Погодін", який сів на мілину. 

OSINT-дослідник ]]>Special Kherson Cat]]> опублікував супутникові знімки російського командного пункту, який вони розмістили на кораблі. Він стверджує, що сьогоднішнє ураження українськими льотчиками судна відбулося на лівому березі Херсонської області.

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко назвав "шедевральним влучанням" удар Повітряних сил ЗСУ по танкеру, де розміщувався командний пункт російських окупантів.

"Але найцікавіше буде пізніше, а саме, публікація прізвищ тих, хто успішно в цьому КП "зашкварився". Перші, що спливають поки що на рівні чуток, не можуть не порадувати в цей холодний вечір. Чекаємо підтверджень, а загалом, просто чудово", — заінтригував він.

Тим часом російські пропагандисти та військові блогери пишуть, що на судні, де знаходився пункт управління окупантів, і яке вразила авіація ЗСУ, міг перебувати Єгор Гузенко ("Тринадцятий") та командувач Повітряно-десантними військами (ПДВ) РФ Михайло Теплинський. Офіційної інформації про це поки що немає.

Читайте також: Кому "належать" Лисичанськ, Сєвєродонецьк та Рубіжне? Міста захопили "нові бізнесмени"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк