15.03.2024, 21:40

Переселення росіян триває: Лікарню у Сєвєродонецьку "очолив" лікар із Пермського краю

Марина Гончар | Всі новини автора
больница

Росія продовжує активно заселяти тимчасово окуповані території своїми "громадянами". Один із останніх прикладів – прибуття доктора-хірурга з Пермського краю, який тепер "очолює" місцеву лікарню у "звільненому" Сєвєродонецьку Луганської області.

Про це повідомляють пропагандистські ресурси, передає Час Пік.

Лікар із Пермського краю вирушив у зону тимчасової окупації у 2022 році як лікар-хірург. З того часу він продемонстрував "високий професіоналізм та керівництво лікарнею", яка, мабуть, зіткнулася з серйозними викликами та нестачею кваліфікованих медичних кадрів, після приходу "руського миру".

Але він - не єдиний "гастролер" із Пермського краю. Пропагандисти повідомляють, що в цій лікарні працюють й інші лікарі з Росії, що наголошує на тенденції до заселення окупованих територій "своїми" фахівцями.

Цей випадок не є ізольованим. Багато фахівців змушені були залишити свої рідні регіони через окупацію, що призвело до серйозного дефіциту кадрів й у інших сферах.

У міру того, як російські "громадяни" заселяють тимчасово окуповані території, вони змінюють демографію регіону. В результаті, на Луганщині можна все частіше зустріти представників різних регіонів Росії, таких як буряти, наприклад...

Читайте також: "Трохи не залишилися без штанів": У мережі активно обговорюють тарифи та якість води в окупованому Новопскові

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк