03.02.2024, 20:12

Безвихідь та відсутність допомоги в умовах окупації: У мережі розповіли про трагедію у Лисичанську

Марина Гончар | Всі новини автора
лисичанск

Тимчасово окупований Лисичанськ Луганської області став свідком несподіваної трагедії, яка ще раз підтверджує складний стан на захоплених територіях. Нещодавно у місті сталася подія, яка відображає безвихідь та відсутність допомоги в умовах окупації.

Одна з місцевих мешканок опублікувала у сепаратистському чаті крик про допомогу, повідомляє Час Пік.

Її батько помер, залишивши одну свою дружину, яка ніяк не може відчинити двері до кімнати, де стався цей нещасний випадок. Неймовірно, але в цьому місті, де росіяни вже не раз говорили про покращення умов життя, немає доступу до допомоги та екстрених служб.

"Доброго дня! Допоможіть, будь ласка. Батько помер, лежить у кімнаті, а мати не може відчинити двері. Додзвонитися кудись неможливо. Що робити в такій ситуації?", - пише учасниця чату.

Ця подія стає ще одним нагадуванням про неможливість отримання необхідної допомоги в окупованому Лисичанську. Мешканці залишаються беззахисними та безнадійними перед суворими умовами, в яких їм доводиться виживати.

Історія цієї жінки стає важливим свідченням того, що реальна обстановка на окупованих територіях кардинально відрізняється від оптимістичних повідомлень, що іноді надходять з "офіційних" пропагандистських джерел.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські окупанти у "звільненому" Лисичанську Луганської області продовжують привласнювати майно городян, які виїхали з міста через війну та окупацію.

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>ТРИБУН | СХІД]]>".

Читайте також: Окупанти показали наслідки "прильоту" по пекарні у Лисичанську: є жертви - фото, відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк