27.03.2024, 10:34

Дітей змушують стояти на колінах: як у школах окупованої Луганщини із цілого покоління роблять рабів

рабы

На тимчасово окупованій території Луганської області директори шкіл так сильно хочуть вислужитися перед росіянами, щоби залишитися на своїх місцях, що готові до самого абсурдного.

Про ситуацію ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

В одному з навчальних закладів окупованої Луганщини керівництво вирішило взяти активну участь у вихованні з дітей рабів. Учнів змушують ставати навколішки під час уроків пропаганди.

"По понеділках у навчальних закладах у так званій "ЛНР" проводять уроки пропаганди. Зокрема, розповідають про "єдність народів Росії". За наказом директора однієї зі шкіл, на таких заняттях діти повинні слухати про єдність "народу ЛНР", перебуваючи на колінах . Так ламають покоління майбутнього", - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що у директорів навчальних закладів зараз основне завдання довести окупантам свою "благонадійність", щоби не втратити посади. У регіоні розпочалися активні чистки серед перегогів. Директорів шкіл, які "не виправдали довіри", звільняють. Рівень придатності визначають спеціальні інспекції. На місця, що звільнилися, завозять директорів з РФ.

Читайте також: "Недогромадяни РФ", або Як мешканців Лисичанська "кинули" з пенсіями

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк