12.02.2024, 08:29

У Німеччині на національному ґрунті вбили українського 17-річного баскетболіста

убили 17-летнего баскетболиста

У суботу, 10 лютого, у німецькому Дюсельдорфі невідомі вбили 17-річного баскетболіста юнацьких збірних України Володимира Єрмакова. Вбивство сталося на національному ґрунті.

Про вбивство ]]>повідомляє]]> Федерація баскетболу міста Києва у Facebook, передає Час Пік.

"Федерація баскетболу Києва та вся українська баскетбольна спільнота висловлюють глибоке співчуття нашим колегам Тетяні Гнатюк та Геннадію Єрмакову у зв'язку з трагічною смертю їхнього сина. 17-річного Володимира Єрмакова, у якого, здавалося, все життя попереду, було вбито в Німеччині", - йдеться у повідомленні.

Володимир та його друг Артем Козаченко виступали за молодіжну команду "ART Giants" (U-19) із Дюссельдорфу. Напередодні чергового матчу на юних баскетболістів напали з ножами на вулиці на національному ґрунті. За інформацією ЗМІ, на спортсменів напав натовп арабів.

"Уся команда провела ніч у лікарні поряд з нашими хлопцями. На жаль, лікарі не змогли врятувати Єрмакова, а Козаченко залишається в реанімації. Місцева поліція вже веде справу, на місці злочину були свідки", - уточнюють у Федерації баскетболу міста Києва.

Відомо, що раніше Єрмаков грав у дитячих командах "Тейваз" та "5T.E.A.M.-ДЮСШ-12". У складі юнацької збірної України (U-16) виступав на чемпіонаті Європи 2022 року в Болгарії.

Читайте також: Великий тріумф: Ольга Харлан здобула золото на етапі Кубка світу з фехтування

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк