17.11.2016, 13:49

У Тернополі на пероні залізничного вокзалу знайшли маленьку дитину

Юлия Градовская | Все новости автора

Близько обіду вчора, 16 листопада за незрозумілих обставин 23-річна жителька Жмеринки Вінницької області залишила свого маленького сина на залізничному вокзалі Тернополя.

Хлопчику в лютому виповниться лише два рочки.<

Як розповідають свідки, жінка була з двома дітками. Сідаючи в приміський поїзд Трускавець-Дніпропеттровськ, молодшого вона чи то залишила, чи то забула на пероні. Це помітила перехожа й поспішила з дитиною до вагону, в який зайшла матір, але передати дитину не встигала – поїзд рушив.

Дитину небайдужі люди передали співробітникам поліцейської станції, що працює на вокзалі. Поліцейські встановили особу горе-матері.

Начальник поїзда висадив жмеринчанку в Підволочиську. Там із нею здзвонилися тернопільські правоохоронці й повідомили, що син у них. Жінка пообіцяла невдовзі приїхати за дитиною, але так і не з’явилася. Коли правоохоронці ще раз до неї зателефонували, відповіла, що не має змоги добратися до Тернополя, тому за малюком приїде його батько.

До вечора маленький знайда знаходився в приміщенні поліцейської станції на вокзалі. За ним так ніхто і не приїхав. Правоохоронці погодували малюка й доправили в обласну дитячу лікарню. В медичному закладі перебуває дотепер.

Інформацію про подію внесено в Журнал єдиного обліку.

Теги новостей: