13.02.2021, 11:56

"Розграбоване та дуже сумне місто": Жителі Лисичанська скаржаться на наплювацьке ставлення влади

Жители Лисичанска жалуются на наплевательское отношение властей

Поки у Сєвєродонецьку планують втілити в життя ряд привабливих проектів для залучення туристів, жителі Лисичанська констатують повільну "смерть" міста.

Розруха, зневіра та повне небажання місцевої влади змінити ситуацію на краще - на думку лисичан, саме так можна сьогодні описати те, що відбувається у місті, повідомляє Час Пік.

Під час онлайн-дискусії "Туризм на Луганщині: перспективний напрям розвитку громад, чи марна трата часу та ресурсів?" керівник управління економічного розвитку Сєвєродонецької ВЦА Анастасія Пивоварова розповіла, що у Сєвєродонецьку планують почати реалізацію кількох великих проектів. Зокрема, намічено будівництво спортивної споруди зі штучним льодом, що дозволить проводити змагання різного рівня і приймати спортсменів з різних куточків України. 

Після появи цієї інформації, багато жителів справедливо відзначили у коментарях, що поки влада планує нові амбітні проекти, в містах області руйнуються історичні будівлі, приходять в непридатність комунікації тощо. На думку багатьох людей, саме сюди необхідно в першу чергу вкладати кошти, щоб зробити регіон більш привабливим.

Лисичанск, новости соцсетей

Особливо гостро сприймають цю інформацію жителі Лисичанська, оскільки проблем у місті "вище даху". Постійні перебої з водопостачанням, погані дороги, роздовбані маршрутки, а тепер ще й ризик залишитися без опалення у морози...

Про необхідність збереження бельгійської спадщини в місті говорять вже багато років, проте, судячи зі свіжих фото, - "віз і нині там".

Лисичанск, новости соцсетей Лисичанск, новости соцсетей Лисичанск, новости соцсетей

Також не раз піднімалося питання про збереження братської могили радянських воїнів, яка знаходиться в районі Ісаєвої балки - все частіше район старого кладовища, на якому розташоване поховання, перетворюється на стихійне звалище.

Лисичанск, новости соцсетей

Поки не чутно про плани влади з грандіозного будівництва у місті або заплановані роботи з реставрації історичних будівель... Поки лисичани намагаються вижити, намагаються змусити владу працювати на благо громади і... продовжують "потопати у багнюці".

Лисичанск, новости соцсетей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк