06.09.2023, 10:35

В "ЛНР" клієнти банків ризикують стати "мобіками": їхні дані передають у військкомати

Мобилизация в Донецке / Фото: "ДАН"

На Луганщині окупанти мають намір збільшити та прискорити темпи мобілізації серед місцевого населення. Щоб уточнити списки осіб, яких можна відправити на фронт, використовуються різні методи.

Відділення банків, що діють у так званій "ЛНР", почали надавати інформацію про своїх клієнтів у військкомати, де готуються до чергової хвилі примусової мобілізації. Про це повідомляє Луганська ОВА, передає Час Пік.

Мобілізацію росіяни планують оголосити після завершення голосування на псевдовиборах.

"Тож, у банках почали телефонувати клієнтам аби ті прийшли до відділення для перевірки інформації про себе, яка й передаватиметься до відповідних структур.

Особлива увага приділятиметься колишнім співробітникам органів внутрішніх справ", - йдеться у повідомленні.

Раніше Центр національного спротиву (ЦНС) повідомляв, що на окупованій території Луганщини створені російськими загарбниками військові комісаріати отримали вказівку на прискорення заходів постановки на військовий облік "призовників" та "військовозобов'язаних" серед мешканців окупованого регіону.

Окупанти планують використати так звані "вибори" для уточнення списків осіб, які можуть потрапити під мобілізацію.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк