04.11.2023, 23:14

Лисичанам готувати валізи?: Яке місто Луганщини може бути звільнене першим

прогноз таро

Висока ймовірність, що ЗСУ зможуть здійснити суттєвий прорив на Луганщині у бік Рубіжного. Не виключено, що форсувати Сіверський Донець вдасться саме у цьому районі.

Такий прогноз надав таролог Гнат Сенсар у коментарі Час Пік.

Яке місто Луганщини може бути звільнене першим?

За його словами, Лисичанськ точно не стане першим великим населеним пунктом Луганщини, який ЗСУ зможуть звільнити від окупації. Тут все ще зберігатиметься розрив. Те саме стосується і Кремінної.

"Найімовірніший прорив, швидше за все, випаде по лінії Новодружеськ - Рубіжне. Ці населені пункти в найближчому майбутньому очікують нові починання. Власне, саме щодо Рубіжного прогноз найбільш позитивний. Саме до цього міста найбільш ймовірний прорив. Решті ще доведеться чекати. Для Лисичанська поки що таких можливостей не відкривається", - вважає Сенсар.

Як відбуватиметься звільнення?

Таролог прогнозує, що ситуація з можливим виходом на Рубіжне та форсуванням річки Сіверський Донець у районі населеного пункту з боку Новодружеська розвиватиметься дуже динамічно. В основі - спонтанні рішення.

"Проблема може бути вирішена несподівано для всіх. Причому рішення будуть прийматися відразу, без роздумів, і вони виявляться вкрай вдалими. Щодо прориву у бік Рубіжного позитивну роль зіграє щось неочевидне, якась фантазія, яка дозволить уникнути виснажливих боїв. Висока ймовірність, що все відбудеться навіть раніше, ніж багато хто може собі уявити, і, що дуже важливо, без кровопролиття", - зазначає Сенсар, проте конкретніших термінів просування звільнення Луганщини не озвучує.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: Коли та як буде звільнено Сєвєродонецьк?: Прогноз таролога по регіону

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк