13.12.2023, 08:33

Наслідки балістичного удару на столицю: кількість постраждалих зросла до 53 людей - фото

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Київ

У ніч проти 13 грудня Росія запустила по Києву десять балістичних ракет. Кожну вдалося знищити, однак падіння уламків спричинило значні руйнування переважно на лівобережжі столиці.

Про це пише ]]>пресслужба ]]>Київської МВА, передає Час Пік.

За її даними, у Голосіївському районі уламки впали на проїжджу частину, загорання не відбулось, чого не можна сказати про Дарницький район, де горів приватний будинок.

Тим часом у Деснянському районі виникла пожежа у багатоповерхівці, також згоріли вісім автомобілей.

"Проведена евакуація мешканців. Врятовано 17 людей, з них 7 дітей. На місці працює Червоний Хрест, залучено автобус Київпастрансу для обігріву людей, надається допомога психологічною службою. Постраждалим надана медична допомога. Ще на двох інших локаціях району, на відкритій території були виявлені палаючі уламки ракет", — йдеться у повідомленні.

У Дніпровському районі вибуховою хвилею вибило вікна, горів приватний будинок, без загорання уламки впали ще на три житлові приміщення та проїжджу частину.

У пресслужбах ДСНС та Нацполіції оприлюднили фото з наслідками атаки:

Також у Дніпровському районі було пошкоджено водопровідну мережу, люди залишились без води. Станом на 7:50 водопостачання повністю відновлено.

Наразі інформації щодо загиблих немає. Кількість постраждалих сягла 53 людей:

"20 із них, в тому числі двох дітей госпіталізували. 33 постраждалим медики надали допомогу на місці. Зокрема, й 6 дітям. Дані оперативного зведення оновлюються та уточнюються", — написав міський голова Віталій Кличко.

У пресслужбі Повітряних сил ЗСУ повідомили, що тип ракет, якими було завдано удару уточнюється. Окрім того, ворог атакував південь України "шахедами", усі з них були знищені засобами ППО.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте також: Балістичний удар по Києву: у КМВА показали наслідки - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк