25.12.2023, 16:01

"Міст мрії" та новорічні ранки "по-російськи": обстановка в Лисичанську від окупантів

Віктор Білий | Всі новини автора

На пропагандистських ресурсах окупанти періодично показують "щасливе життя" в Лисичанську Луганської області. Так, в одному з районів міста "відремонтували" міст, а в школах та дитсадках почалися новорічні ранки.

Про це свідчать кадри, які окупанти розмістили на своїх пабліках, повідомляючи про ситуацію в місті, повідомляє Час Пік.

На перших фото показано, як відбувається "ремонт" якогось мосту, який проходить через невелику річку. Як коментую фото у мережі, "ідеальний" ремонт, міст мрії".

На фото нижче показано, як у Лисичанську проходять новорічні ранки "по-російськи".

Як пишуть окупанти, "відомі герої, Дід Мороз та Снігуронька створили справжню казку для дітей".

Читайте також: Небезпечні "послуги" у Сєвєродонецьку та "огляди житла" у Лисичанську: ЛОВА повідомляє про ситуацію в окупованих містах

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк