21.07.2023, 19:03

Спортсмен із Луганської області потрапив до фіналу першості світу зі стрибків у воду з вежі та отримав Олімпійську ліцензію

спорт луганская область

Спортсмен з Луганської області Олексій Середа потрапив до фіналу першості світу зі стрибків у воду з вежі та отримав Олімпійську ліцензію у даному виді змагань.

Про це ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

У п'ятницю, 21 липня, в японському Фукуоці відбулися попередній етап та півфінал чемпіонату світу з індивідуальних стрибків у воду з вишки.

"На попередньому етапі Олексій Середа, який представляє Луганщину, посів десяту сходинку із 409,10 балами. У півфіналі, вдало виконавши два заключні стрибки із загальних шести, він набрав сумарні 418,15 балів, що дозволило йому потрапити до 12 найсильніших спортсменів, які завтра змагатимуться за медалі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, спортсмен також отримав ліцензію Олімпійські ігри, які відбудуться в 2024 році в Парижі, показавши чудові результати в синхронних стрибках у воду з вишки.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Юний тенісист із Сєвєродонецька приніс перемогу німецькому клубу Eichenzell

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: