30.12.2023, 16:42

У російському Бєлгороді "прильоти": момент удару у центрі міста потрапив на камери

Віктор Білий | Всі новини автора

Сьогодні, 30 грудня, російський Бєлгород потрапив під удар. За словами очевидців, обстріл став "одним із найсильніших" з початку війни.

"Прильоти", судячи з повідомлень місцевих Telegram-каналів, були в районі універмагу "Бєлгород" на вулиці Попова, в районі спорткомплексу "Динамо" на Парковій вулиці та в районі вулиці Островського, передає Час Пік.

Також пишуть про попадання в будівлю Бєлгородського державного технічного університету.

За словами губернатора Бєлгородської області В'ячеслава Гладкова, у місті запущено сирену ракетної небезпеки. "Всі жителі мають спуститися в укриття. Небезпека зберігається".

"За попередньою інформацією, є двоє загиблих дітей та постраждалі. Також є потрапляння до житлового сектору. Усі подробиці пізніше", - пише Гладков.

Момент удару у центрі міста потрапив на камери.

Як стверджує губернатор регіону, під удари також потрапило селище Уразове Валуйського міського округу. Нібито, є пряме попадання в будівлю фізкультурно-оздоровчого комплексу, також пошкоджено близько 20 приватних домоволодінь, лінію електропередачі.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: