15.05.2018, 18:33

IT в Україні

Ольга Станішевська | Все новости автора

Декілька років тому, можна було сказати, що Україна відстає від міжнародного рівня в IT– сфері, проте на сьогоднішній день спостерігається інша динаміка – інформаційні технології в Україні стрімко розвиваються, поширюється виробництво комп`ютерного та програмного забезпечення компаніями - гігантами. Однією з таких є компанія Everest, за допомогою якої Україна стала на крок ближче до світових рейтингів в IT.

Everest розробляє передові інформаційні технології, програми та сервіси. За 25 років діяльності успішно реалізувала понад півтисячі проектів у різних галузях, зокрема у сфері національної безпеки та оборони.<

Компанія Everest користується довірою у своїх клієнтів. Її партнерами є Intel, Cisco, Microsoft, HPE, Asus, Apple, APC, Eaton, Dell, що свідчить про гарну репутацію на світовому ринку та забезпечує конкурентоспроможність. Керівник компанії Everest Юрій Чубатюк переконаний, що залучення потенціалу партнерів забезпечує виробництво якісного продукту. Команда професіоналів при розробленні проектів враховує передовий міжнародний досвід, теперішні українські реалії та пропонує оптимальні рішення для замовників послуг.

Розробляють проекти у приміщеннях із високотехнологічним обладнанням (є конструкторсько-технологічне бюро та збиральна лінія). Контролює створення та удосконалення нових програм Департамент зв’язку та інформаційних систем військового призначення.

Кожен зразок техніки проходить детальний техогляд та відповідає міжнародними і державними сертифікатам якості УкрСЕПРО та ДСТУ ISO 9001-2000.

Теги новостей: 
Рубрика - Правозащитник: