16.10.2020, 16:10

Коронавірус на Луганщині поширюється шаленими темпами. Бракує лікарів, - Гайдай

Ольга Романец | Все новости автора
Гайдай

У зв'язку з тим, що Луганщина потрапила в "червону" карантинну зону в області будуть закриті всі навчальні заклади та заклади розважальної діяльності, ресторани працюватимуть з обмеженням до 22:00.

Про це заявив глава ЛОДА Сергій Гайдай сьогодні, 16 жовтня, під час спілкування з журналістами в Сєвєродонецьку, передає Час Пік з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Він зазначив, що у зв'язку зі встановленням в області з 19 жовтня "червоного" рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в регіоні вводиться ряд обмежень.

"Вчора ввечері на нараді з Міністерством охорони здоров'я України Нам вдалося домовитися про те, щоб автомобільне сполучення в межах області поки не зупиняли, як і роботу торгових центрів. Але ми будемо жорстко перевіряти дотримання карантинних обмежень. І якщо власник хоче, щоб його магазин працював, він буде стежити за покупцями і персоналом", - підкреслив Сергій Гайдай.

Однак, як додав він, будуть закриті всі навчальні заклади та заклади розважальної діяльності, ресторани працюватимуть з обмеженням до 22:00.

Він також підкреслив, що коронавірусна інфекція останнім часом поширюється Луганщиною шаленими темпами: "ми маємо щоденний приріст інфікованих понад 100 осіб. Є хворі лікарі та медичні працівники, які померли від цієї недуги. Головною проблемою залишається брак лікарів".

Читайте також: Громадський транспорт зупиняти не будуть: МОЗ змінило заборони в "червоній" зоні (відео)

В Україні змінили правила карантину: що заборонено

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик