20.10.2020, 14:45

Лисичанська багатопрофільна лікарня отримала гуманітарну допомогу на 5 млн грн

больница лисичанск

Сьогодні, 20 жовтня, Лисичанська багатопрофільна лікарня отримала гуманітарну допомогу від Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва, що діє через Швейцарське бюро співробітництва при Посольстві Швейцарії в Україні.

Гуманітарний вантаж складається з вкрай необхідної медичної апаратури та тестів на виявлення COVID-19 в кількості 4000 штук, передає Час Пік з посиланням на інформацію ВЦА Лисичанська.

У числі переданих предметів апарати штучної вентиляції легенів (ШВЛ), відсмоктувачі медичні, монітори пацієнта, напівмаски фільтруючі медичні одноразові та захисні щитки. Загальна вартість вантажу становить близько 5 млн гривень.

У передачі вантажу взяли участь керівник ВЦА Лисичанськ Олександр Заїка, його заступник Максим Головньов, головний лікар багатопрофільної лікарні Григорій Старченко та представники відділу гуманітарної допомоги Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва.

За словами керівництва лікарні, надана гуманітарна допомога стане вагомим внеском в роботу медичного закладу, особливо в період зростання захворюваності COVID-19.

Читайте також: Приймати будуть не всіх: Лисичанський ЦНАП змінив графік та правила прийому громадян

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик