10.12.2020, 14:41

Загадкові моноліти, які раніше знаходили в США, Румунії та Британії, з'явилися у Києві та Полтаві

Загадочные монолиты появились в Киеве и Полтаве

Історія із загадковими монолітами, які знаходили в США, Румунії та Великобританії, продовжилася в Україні. Таємничі моноліти з'явилися у Києві та Полтаві.

У Києві моноліт виявили на Замковій горі, а в Полтаві - на Макухівському сміттєзвалищі. Раніше подібні моноліти знаходили в США, Румунії та Великобританії, повідомляє Час Пік.

загадочный монолит

Про "київський моноліті" повідомив аналітик Українського інституту майбутнього Юрій Романенко на своїй сторінці у Facebook.

"Таємничий обеліск з Каліфорнії знайшовся на Замковій горі у Києві. Кажуть, що за цим стоїть Ілон Маск. Ще кажуть, що енергетика обеліска лікує від ковіда та змов", - написав Романенко.

Ще один Моноліт виявили у Полтаві на Макухівському сміттєзвалищі.

Хто і з якою метою встановив моноліти поки невідомо. Раніше подібні обеліски знаходили в США, Румунії та на острові Уайт у Великобританії.

Об'єкти отримали назву "моноліти" через свою зовнішню схожість з інопланетними об'єктами з фільму Стенлі Кубрика "Космічна одіссея 2001 року". 

Нагадаємо, перший незвичайний моноліт виявили в листопаді посеред пустелі в штаті Юта (США). 

Пізніше відповідальність за установку загадкового моноліту в пустелі США взяла на себе арт-група The most famous artist з Нью-Мексико. Учасники арт-групи стверджують, що установка моноліту була здійснена з метою розіграшу миру в кінці "жахливого 2020 року".

Читайте також: "Марс, ми йдемо!": Прототип корабля Starship від SpaceX вибухнув під час випробувань

загадочный монолит

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик