14.01.2021, 22:44

Короткострокові кредити в компанії «Євро Гроші»: доступно, швидко, безпечно

Олег Білоусов | Все новости автора

У кожного в житті трапляються випадки, коли терміново потрібна готівка. І найчастіше такі ситуації трапляються, коли у вас немає часу на непотрібні формальності або дзвінки друзям в пошуках позики. Тоді на допомогу приходять миттєві кредити.

Короткостроковий кредит – це фінансовий продукт з відносно коротким терміном погашення. На небанківському ринку є такі пропозиції з погашенням від 1 до 45 днів.

Характерною рисою цих кредитів є простота оформлення заявки. Зазвичай потрібна лише основна інформація про клієнта. Щоб швидко отримати необхідну вам суму, можна залишити заявку на сайті торгової марки «Євро Гроші» https://www.eurogroshi.com.ua/, заповнивши всього кілька необхідних полів.

Короткострокові кредити: як оформити заявку?

Отже, процес подання заявки дійсно простий. Розглянемо цю інструкцію покроково.

Крок 1: вкажіть потрібну суму і термін кредиту

Компанія «Євро Гроші» дозволяє вибрати цю опцію дуже просто. За допомогою повзунка на онлайн-калькуляторі ви обираєте потрібну вам суму кредиту та термін його погашення. А при кожному наступному зверненні цю маніпуляцію можна здійснювати ще швидше у своєму особистому кабінеті на цьому ж сайті.

Крок 2: заповнення заявки

Це найважливіший крок у всьому процесі. Тут, у формі заявки, ви вказуєте дані, необхідні кредитору, серед яких:

  • основні персональні дані (ім'я, прізвище, дата народження)
  • контактні дані (адреса проживання / реєстрації, номер мобільного телефону, адреса електронної пошти)
  • реквізити переказу (номер банківської картки)

Крок 3: перевірка клієнта

Цей крок призначений для підтвердження особи клієнта та його банківської карти. Для перевірки вас попросять вказати заблокований ліміт по карті, який можна дізнатися на гарячій лінії банку. Ці кошти після перевірки будуть розблоковані автоматично.

Крок 4: виведення грошей

Коли ваша заявка буде схвалена, гроші автоматично з'являться на вашому рахунку.

Які вимоги до позичальників?

Зазвичай дуже незначні. Правильно поданої заяви та вказаного джерела доходу часто буває достатньо, аби заявка була схвалена. При цьому короткострокові кредити практично у вас під рукою в будь-який зручний час.

Як повернути кредит?

Ви зможете швидко та у будь-який час повернути позику в особистому кабінеті на сайті компанії. Якщо ж ви будете повертати кошти особисто в будь-якому банку, потрібно пам'ятати, що транзакція буде проведена протягом 3 банківських днів. Це корисно знати, щоб випадково не прострочити повернення позики.

Наскільки безпечні короткострокові кредити?

Завжди варто перевіряти, чи довіряють компанії, у якої ви хочете взяти кредит. Переконайтеся, що кредитор надав контактну інформацію, надав типовий договір та інформаційну форму, а також перевірте думки та відгуки клієнтів.

Залишається тільки додати, що якби короткострокові кредити були небезпечними, вони не користувалися б такою популярністю.

Теги новостей: