19.02.2021, 22:03

Названо 9 речей, які не можна піднімати на вулиці, навіть якщо дуже хочеться

доллар

Часто люди, які знаходять на землі гроші або якісь предмети, не замислюються і сміливо приносять це в свій дім.

Разом з такими речами в будинок можуть увійти нещастя, передає Час Пік з посиланням на інформацію українських ЗМІ.

Що ж не можна піднімати на вулиці і чому?

Гроші (зокрема - металеві)

Гроші вбирають в себе погану енергетику. Не виключено, що на монету виплеснули руйнівні думки і викинули спеціально. Предки вважали, що знайдені гроші ніколи не принесуть багатства.

Саморобні ляльки, фігурки або іграшки

Ці речі принесуть в будинок біди та злидні, оскільки завдяки їм як правило позбавляються від порчі. Особливо небезпечні вони, якщо були знайдені біля перехрестя. Не варто навіть торкатися!

Прикраси із золота

Не виключено, що хтось втратив свою улюблену прикрасу на вулиці і дійсно її шукає. Але зустрічаються випадки, коли люди позбавляються від проблем свідомо. Наприклад, викидають обручки, щоб розпрощатися з особистими негараздами. Не варто міряти таке кільце. Та й в цілому, носіння чужих прикрас негативно вплине на ваше біополе.

Натільний хрестик

Ця річ тісно пов'язана зі своїм власником. Якщо інша людина його на себе одягне, то приміряє чужу долю, отже - візьме на себе чужі гріхи.

Дзеркало

Побачили на вулиці маленьке дзеркальце і вирішили підібрати? Не можна цього робити! Вважається, що дзеркала мають "пам'ять" і здатні передати погану енергетику тим, хто в них дивиться.

Ниткові браслети

Часто подібні речі використовуються в якості оберегів. Вважається, що оберіг не може випадково загубитися. Це відбувається тоді, коли він вже не може виконувати свою функцію через накопичення великої кількості негативу.

Ключ

Ключі - частий предмет з магічних ритуалів. Ними ніби "закривають" нещастя. Якщо ви підберете на вулиці ключі - є шанс, що відкриєте для себе двері у великі неприємності.

Голки або шпильки

Часто голки спеціально заряджають негативною енергією, тому на вулиці їх поява не завжди випадкова. Не варто брати в руки ці предмети, а тим більше - нести в будинок.

Гребінець

Гребінець - це річ, яка просякнута енергетикою свого власника. Тому не те, що піднімати на вулиці не варто таку річ, навіть брати у подруги, щоб один раз причесатися, не потрібно.

Читайте також: Названо 5 речей, які не можна тримати на столі в жодному разі

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик