18.02.2021, 16:05

Названо 5 речей, які не можна тримати на столі ні в якому разі

стол

Обідній стіл здавна є символом домашнього затишку. Тому з ним пов'язана безліч прикмет та забобонів.

Час Пік розповість про те, що не можна тримати на столі і чому.

Багато хто навіть не помічає, що кладе на стіл. Хтось просто кидає ключі, хтось забуває сумку. Однак вважається, що потрібно бути більш уважним і стежити за тим, що знаходиться на обідньому столі. Що ж категорично не можна на ньому тримати?

Ключ

Ключам від будь-яких замків не місце на столі. Згідно з деякими повір'ями, ключ - символ переходу в інший світ. Тому залишена на столі ця річ може "відправити" в "інший світ" будь-якого з членів сім'ї. Ключі взагалі не варто розкидати де попало.

Посуд

Зберігати на обідньому столі порожній посуд категорично не можна. Він притягує бідність. Щоб цього не відбувалося, потрібно його або чимось наповнювати (якщо немає можливості прибрати), або перевертати догори дном.

Ножі

Ножі та інші колючо-ріжучі предмети не можна залишати на столі. Особливо на всю ніч. Вважається, що залишений на столі ніж може "розрізати" зв'язки між людьми і спровокувати сварки, розбіжності. Та й з практичної точки зору не варто цього робити. Зокрема, якщо в будинку є маленькі діти або домашні тварини.

Сумка

Разом з сумкою в будинок може проникати негативна енергія, що накопичується за цілий день. Тому не варто скидати сумку на стіл, прийшовши з вулиці. Та й з гігієнічних міркувань це не допустимо. Особливо якщо врахувати, що сумка могла стояти на лавці, на підлозі і в інших місцях, з яких би вам не хотілося їсти.

Гроші

Залишати гроші на столі (особливо монети) не можна з тієї причини, що це може притягнути фінансові проблеми, а також розлад серед мешканців будинку.

Читайте також: Дихати стане легше: названі п'ять кімнатних рослин, які обов'язково повинні бути в будинку (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: