27.02.2021, 21:50

Вже з 1 березня: "ПриватБанк" обрадував українців гарною новиною

приватбанк

26 лютого "ПриватБанк" підписав договір з Фондом розвитку підприємництва про запуск кредитування клієнтів в рамках держпрограми "Доступна іпотека 7%".

Про це ]]>повідомила]]> прес-служба банку, передає Час Пік.

Подавати заявки на пільговий кредит клієнти зможуть вже з 1 березня. Однак купити на кредитні кошти можна не будь-яку квартиру або будинок - є певні умови.

"Згідно з умовами нової державної програми, отримати в "ПриватБанку" кредит з компенсацією державою частини кредитної ставки до рівня 7% річних можна на покупку квартири або будинку, нормативна площа яких становить 50 кв. метрів загальної площі на одну людину або сім'ю з двох осіб і 20 кв. метрів - на кожного наступного члена сім'ї", - йдеться в повідомленні.

У "ПриватБанку" уточнили, що в програмі, яка має в першу чергу соціальний характер, можуть взяти участь українці за умови, що середній місячний дохід кожного з членів сім'ї не перевищує десятикратного розміру середньої місячної заробітної плати в конкретному регіоні.

Максимальний розмір кредиту - 2 млн гривень, максимальна вартість житла в іпотеку - 2,5 млн гривень. Початковий внесок повинен скласти не менше 25%. Максимальний термін виплати - 20 років.

У "ПриватБанку" зазначили, що в іпотеку можна придбати головним чином житло в новобудовах (якщо будинки здані в експлуатацію не раніше, ніж за три роки до старту програми).

Читайте також: Ось це сервіс: "ПриватБанк" спантеличив клієнтів черговим нововведенням (фото)

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик