01.02.2022, 20:58

Основні види страхування автомобілей

Ольга Станішевська | Все новости автора

Для впевненості автомобілістові необхідно мати хороші навички водіння, безпечний і комфортний автомобіль, а також знання в страхуванні та наявність необхідного страхового поліса для його транспортного засобу.

Які бувають типи страховки автомобілів?

Автоцивілка - поліс обов'язкового страхування автоцивільної відповідальності, який повинен мати кожен водій на території нашої країни.

Автоцивілка забезпечує захист у разі виникнення дорожньо-транспортної події та передбачає виплати потерпілому за умови наявності полісу у винуватця пригоди. На сьогодні оформити страховку можна онлайн, без виїзду в офіс страхової компанії. Для цього необхідно перейти на сайт компанії Оранта і заповнити спеціальну форму. Впродовж доби страховий поліс набуде чинності.

У разі виникнення дорожньо-транспортної події необхідно звернутися в службу підтримки і виконувати рекомендації менеджера. Залежно від ситуації, можна оформити Європротокол або необхідно викликати Національну поліцію.

КАСКО - добровільне страхування транспортного засобу, що передбачає відшкодування страхової суми власникові у разі пошкодження, пожежі, повного знищення або викрадення машини. Тарифи на КАСКО встановлюються самими страховими компаніями.

Страхування Оранта пропонує максимально вигідні умови на купівлю поліса і забезпечить швидкі виплати у разі виникнення дорожньо-транспортної пригоди. Оформити КАСКО онлайн можна легко і зручно на сайті компанії.

При виникненні страхового випадку необхідно звернутися в страхову компанію і слідувати інструкції менеджера служби підтримки.

Зелена карта - обов'язкове страхування автомобіля, необхідне для виїзду за кордон. Страховий поліс по факту є аналогом автоцивільного страхування. Без наявності зеленої карти неможливо перетнути кордон, про що важливо пам'ятати при плануванні поїздки в інші країни.

Дуже важливо мати документи при собі й при настанні страхового випадку мати можливість звернутися в страхову компанію.

Це три основні види страхування авто в Україні. Залежно від ситуації та умов можна придбати необхідний страховий поліс. Компанія Оранта, яка працює понад 100 років на ринку страхування гарантує найвищий сервіс надання послуг, найвигідніші умови й швидкість відшкодування. Переходьте на сайт або дзвоніть по вказаних на сайті телефонах і купуйте найкращу страховку в Україні.

Рубрика - Правозащитник: