19.08.2022, 17:20

Міжнародні перекази з карти на карту: важлива інформація

Ольга Станішевська | Все новости автора

Є кілька традиційних методів, якими можна скористатися для того, щоб переказати гроші з картки на картку. В сучасних умовах особливою популярністю користуються різноманітні застосунки, що дають можливість за лічені хвилини перекинути з карти на карту потрібну суму.

Використання дебетової картки для міжнародних переказів з карти на карту

Основна перевага використання дебетової картки для надсилання грошей за кордоном, у тому числі й з Польщі в Україну, полягає в тому, що вона надає вам можливості швидко поповнити рахунок близької людини або товариша. Єдина умова – отримувач повинен мати банківську картку Visa або Mastercard.

Більшість основних постачальників грошових переказів підтримують платежі дебетовими картками, включаючи Rebell Pay, які добре відомі своєю прихильністю до низьких комісій та простих і майже миттєвих переказів. Якщо ви хочете миттєво скинути гроші з картки на карту, це чудовий варіант.

Щоб отримати кошти безпосередньо на свій банківський рахунок, вам потрібно надати відправнику такі дані:

  • ваше ім’я, як його вказано на картці;

  • ваш номер рахунку;

  • ваш телефонний номер.

Під час операції відправник просто вводить інформацію про ваш рахунок, і сума буде перерахована безпосередньо вам, що дозволить використовувати дебетову картку для здійснення різних грошових операцій.

Чи можливі миттєві міжнародні перекази з карти на карту

Час, необхідний для того, щоб переслати гроші з картки на картку, залежить від кількох факторів. Більшість транзакцій обробляються миттєво, але може знадобитися до 24 годин, перш ніж кошти будуть переведені з вашого банківського рахунку.

  • Розташування: наскільки швидко ви зможете надіслати фінанси, залежить від країн, між якими ви робите переказ. Такі популярні напрямки, як Польща та Україна, набагато швидші, ніж такі місця, як країни Сходу, де онлайн-перекази можуть бути менш поширеними

  • Постачальник послуг: швидкість передачі також залежить від послуги, якою ви користуєтеся. Варто порівняти час переказу між постачальниками послуг і вибрати той, який відповідає вашим потребам. Пам’ятайте, що деякі варіанти швидшого переказу можуть коштувати дорожче, тому порівнюйте між ціною та часом.

  • Спосіб виведення: швидкість також може залежати від того, як одержувач хоче отримати гроші.

Більше дізнатися про те, як перекинути гроші з картки на картку, можна у службі застосунку Rebell Pay. Цей сервіс дає можливість переказувати гроші з карти на карту використовуючи різноманітні банківські платіжні системи. Він відіграє роль посередника під час здійснення транзакції. Це означає, що ваші фінанси ніде не зберігаються під час операції. Призупинені рахунки також відсутні. Таким чином, транзакції захищені від шахрайства та значно спрощені. Ви можете надіслати потрібну суму за кілька кліків.

Скільки коштує пересилання грошей з карти на карту

Міжнародні онлайн-перекази між Польщею та Україною з використанням застосунків зазвичай пов’язані з деякими витратами, але все одно коштуватимуть дешевше, ніж інші варіанти.

Плата може включати:

  • комісію за онлайн-переказ, що стягується вашим банком або постачальником грошових переказів,

  • курсову маржу,

  • податки.

Комісія та націнка значно відрізняються між окремими постачальниками. Вартість також залежить від країни, до якої ви надсилаєте. Перерахувати гроші з картки на картку між популярними країнами та бізнес-напрямками коштує менше, ніж переказ у віддалений куточок земної кулі.

Рубрика - Правозащитник: