30.09.2022, 16:55

Жіночі худі в LeBoutique: стиль та комфорт для сезону осінь 2022

худі

У кожному жіночому гардеробі є хоча б одне худі – це предмет одягу номер один, коли йдеться про стиль спорт-шик або casual. По-перше, це зручно, а по-друге, худі чудово виглядає як з кросівками, так і з туфлями на підборах. Цей вид одягу універсальний і має безліч варіантів, часом дуже незвичайних. Якщо у вашому гардеробі з якоїсь причини ще немає худі в LeBoutique ви знайдете понад 600 моделей, від популярної класики до гарячих хітів сезону осінь 2022 року. В основному це продукція відомих спортивних компаній та преміальних брендів. Одне можна сказати точно, худі від магазину LeBoutique вам захочеться носити нон-стоп, а не просто бігати в них на тренування. Цей одяг стане основою та незамінним елементом повсякденних луків незалежно від сезону.

Навіть якщо ви віддаєте перевагу елегантному стилю на кожен день, у вашому гардеробі має бути хоча б одне худі: з капюшоном, без або у формі сукні. Восени, коли дні стають холоднішими, такі худі подарують комфорт та тепло. В інтернет-магазині LeBoutique представлені моделі кольорів та принтів абсолютно на будь-який смак. Крім того, тут ви знайдете худі різного крою: стандартної довжини, укорочені, худі-сукні, з рукавом реглан, оверсайз тощо.

Як носити жіночі худі?

Худі та їхні "сестри" толстовки нещодавно асоціювалися виключно із заняттями спортом. Сьогодні ж вони відкривать величезні можливості для комбінаторності різних стилів. Наприклад, у повсякденному одязі худі з капюшоном найчастіше поєднується з лосинами, джинсами та спортивними штанами. В даний час такий комплект носять не тільки для походу в спортзал – багато жінок одягаються так на шопінг, в кіно або на зустріч з друзями. Однотонні худі або з компактним принтом з успіхом можна носити навіть на роботу. Достатньо одягти модну спідницю, і ви чудово впишетесь у тренд smart casual, тобто напівформальний.

Довге худи: чи можна носити його як сукню?

Мода любить дивувати. Ось чому довгі толстовки та худі все частіше носять як сукню. Залежно від довжини це може бути сукня міні чи міді. Таким чином його можна носити будь-якої пори року, тим більше в холодні дні. Наприклад, навесні або на теплу осінь довга толстовка відмінно виглядатиме з тонкими панчохами й спортивним взуттям. Такий лук відмінно підійде для занять чи роботи. В холодні осінні дні до нього надягніть товстіші колготки та півчобітки на танкетці або на шпильці. Довге худи – також відмінний елемент стилю взимку: надягніть товсті зимові колготки та черевики на масивній підошві, і ви створите неповторне вбрання, на яке інші дивитимуться із захопленням.

З каптуром чи без?

На що ще звернути увагу, вибираючи для себе найкраще худі? Цей предмет одягу безперечно буде чудовим вибором восени та взимку. Капюшон – це додаткове джерело тепла, яке захищає від вітру та дощу, тому ним з успіхом можна замінити шапку. Також варто звернути увагу на те, що багато моделей худі мають резинку знизу. Це забезпечить додатковий комфорт при носінні, надасть йому форму і запобігатиме скачуванню під верхнім одягом.