06.10.2022, 12:59

Херсонські колаборанти почали вивозити сім'ї до окупованого Криму

Херсон, война

На тлі успішного контрнаступу української армії, херсонські колаборанти почали вивозити свої сім'ї до окупованого Криму.

Очікуючи наступу ЗСУ на Херсонську область, місцеві колаборанти, побоюючись за своє життя та передчуючи неминуче покарання за зраду, почали вивозити свої сім'ї до окупованого Криму, повідомляє Час Пік.

При цьому, за інформацією заступника голови Херсонської обласної ради Юрія Соболевського, вони продовжують стверджувати, що "паніки немає й все під контролем".

Цю інформацію підтверджують у Генштабі ЗСУ.

"В результаті поступового звільнення Силами оборони тимчасово захоплених територій, одночасно з відходом підрозділів російських окупаційних військ, відзначається виїзд поплічників окупаційної влади. Так, за наявною інформацією, з населеного пункту Сватове до Новопскова Луганської області зафіксовано переміщення трьох автобусів прихильників окупантів.

Схожа ситуація на тимчасово зайнятій території Херсонської області, де представники приватних охоронних кампаній з ТОТ АР Крим планують евакуюватися назад на півострів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, російські окупанти продовжують зазнавати великих втрат. Військові госпіталі на Херсонщині та в Криму переповнені, не вистачає медикаментів.

Великі втрати армії РФ та поразки на полі бою вже не вдається приховувати від росіян. Як повідомляє американський Інститут вивчення війни (ISW), Путін хоче перекласти провину за поразку у війні в Україні на Шойгу.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик