24.02.2023, 18:45

Вчимося легко-курси форуму складчини Юа

Ольга Станішевська | Все новости автора

Всім нам дуже пощастило жити в століття розвинених технологій та Інтернету. Якщо раніше, якихось 20 років тому, для того, щоб освоїти професію або нове хобі треба було вчитися очно або знаходити собі грамотного наставника, то сьогодні справа йде набагато простіше. Все, що для цього буде потрібно — комп'ютер з виходом в Інтернет і бажання вчитися новому і дізнаватися більше.

Сьогодні самі знаючі підприємці, програмісти, майстри ручної роботи записують докладні і цікаві майстер-класи та цілі курси для того, щоб навчити всіх бажаючих своїй майстерності. Це чудово з точки зору самоосвіти, але є і деякі мінуси.

Один з них полягає в тому, що людина, яка купила курс, не може отримати інформації про якість інфопродукту, поки його не оплатить. Так як продаж курсів ніяк не контролюється і не існує системи, яка виконувала б цю функцію, можна запросто витратити гроші на курс, який виявиться абсолютно не корисним і не допоможе людині освоїти нову справу.

У цій ситуації всім тим, хто хоче навчатися, але боїться витратити свої кошти даремно, допоможе сайт https://skladchina-ua.com/. тут зібрані всі найпопулярніші і нові курси від величезної кількості авторів. Як видно з назви, всі інфопродукти на сайті купуються в складчину — тобто користувачі об'єднаються для того, щоб отримати курс або майстер-клас.

Як користуватися сайтом Складчина

Насправді, користуватися сайтом Складчина набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд. Всі складчини організовуються самими користувачами, а адміністрація сайту виконує виключно контролюючу функцію, щоб виключити ризик обману як з боку учасників складчини, так і з боку Організатора. Необхідно розуміти, що організатор — це такий же користувач, як і складчик і він також зацікавлений в отриманні того чи іншого курсу.

Як користуватися сайтом Складчина Юа?

  • Для початку необхідно пройти просту процедуру реєстрації, встановити аватар і заповнити інформацію про себе.
  • Потім за допомогою рядка пошуку або в тематичному розділі сайту потрібно вибрати той курс або майстер-клас, який вам потрібен.
  • Наступний крок-запис в складчину, після цього необхідно буде сплатити свою частину внеску організатору — вона формується шляхом ділення загальної суми на всіх учасників складчини.
  • Після цього залишиться тільки почекати завершення складчини і отримати доступ до інфопродукту нарівні з іншими її учасниками.

Величезним плюсом сайту є те, що бібліотеки курсів поповнюються чи не щодня. Це дозволяє не тільки вдосконалювати свої знання, а й отримувати можливість навчатися на будь — якому рівні майстерності-від новачка до профі. На Складчині завжди обов'язково знайдеться щось нове і цікаве для будь-якої людини. Почніть і ви свій шлях до самоосвіти і поліпшення навичок! Заходьте на сайт Складчина прямо зараз і вчіться новому кожен день!

теги: