Салати у Львові: де замовити та скільки це коштує?

Ольга Станішевська | Все новости автора

 

Доставка їжі — це не лише суші й піца. Іноді хочеться обирати більш корисні опції. Одна з яких — це салат. Багато зелені, свіжі овочі, морепродукти або м'ясо — ситна страва стане вдалим вибором для обіду, вечері або легкого перекусу. Сьогодні ми поговоримо про те, які салати можна замовити, скільки коштуватиме доставка з ресторану та де готують найсмачніші салати у Львові.

Умови доставки салатів 

Насправді тут усе доволі стандартно — як і у випадку з суші чи піцою. Замовити салат з улюбленого ресторану можна через кур'єрські застосунки (Glovo, Bolt food) або безпосередньо на сайті закладу. Чекати на своє замовлення доведеться, в середньому, 30-60 хвилин. А якщо ви мешкаєте за містом, час очікування зростає до 90 хвилин. 

 

Доставка салатів працює без вихідних, і, зазвичай, зранку та до пізнього вечора. Тож ви можете насолоджуватися улюбленими стравами будь-де та будь-коли. 

 

В меню львівських закладів є салати на будь-який смак:

 

  • З морепродуктами.
  • З яловичиною, свининою або курятиною. 
  • З овочами гриль.
  • Вегетаріанські — без риби та м'яса. 

 

На вас чекають салати за традиційними та авторськими рецептами, адже кожен заклад прагне здивувати своїх відвідувачів. Саме тому, обрати страву до душі буде зовсім не складно. Тепер вам не треба витрачати час біля плити. Шеф-кухарі улюбленого закладу приготують салат для вас, а кур'єри — швиденько доставлять за необхідною адресою. Ви можете витратити вільний час на відпочинок, спілкування з рідними, хобі…Адже в ритмі сучасного життя іноді так бракує додаткових 30 хвилин для улюблених справ.

Де у Львові пропонують смачні салати?

Салати є у меню багатьох львівських закладів: від фаст-фудів до ресторанів преміумкласу. Одною з улюблених доставок салатів у львів'ян залишається Томатіна. Це ресторан здорового харчування, в якому готують понад 10 видів салатів, салати пасти, перші страви, фіт сендвічі та напої. Чудовий смак страв та помірні ціни — переваги закладу. 

 

Також замовити салати можна в Salalat, Avocado та інших закладах. Обираючи ресторан, рекомендуємо орієнтуватися на його репутацію та відгуки клієнтів, особливості меню, цінову політику, наявність акцій та бонусів. Іноді для того, щоб знайти свою ідеальну доставку салатів, доводиться витратити чимало часу. Але лише спробувавши різні варіанти, ви можете знайти ідеальний заклад: зі смачними стравами, помірними цінами та чудовим обслуговуванням. 

 

Тому обирайте ресторан, який вам до душі, чекайте на кур'єра й насолоджуйтеся смачним салатом. Це завжди чудова ідея!

 

теги: