22.03.2023, 17:51

Переваги вбудованих духових шаф на кухні

Олег Білоусов | Все новости автора
духова шафа

Кухня – одне з найважливіших приміщень у кожному будинку чи квартирі. Правильно облаштований кухонний простір дозволить вільно готувати улюблені страви, підкресливши при цьому дизайн квартири. Духові шафи, що вбудовуються, – зручне рішення на кожній кухні. Чому варто придбати вбудовану духовку у магазині Фокстрот Львів? Тому що така техніка функціональна, займає менше місця і виконує всі доступні функції сучасних побутових гаджетів. Крім того, у мережі магазинів електроніки та побутової техніки Фокстрот завжди можна зручно оформити оплату частинами або купити вбудовану духовку на виплат.

Переваги вбудованих духовок

  • Естетичний простір кухонний простір

Вбудовані духові шафи дозволяють краще організувати простір на кухні. Оскільки вони заховані у меблі, вони не порушують композицію кухонного інтер'єру. Завдяки цьому створюється естетичний і гармонійний простір, в якому немає відмінних та елементів, що виступають.

Таким чином, естетично оформлена кухня стає ще приємнішим приміщенням для приготування їжі. Відсутність хаосу дозволяє зосередитися на одному стилі облаштування та уникнути випадкових елементів техніки у кухонному просторі. Тому вбудовані духові шафи є відмінним рішенням, особливо в поєднаних просторах, таких як кухня з вітальнею або їдальнею. Захована у меблі духовка – альтернатива для естетів, які потребують порядку навколо себе.

  • Кухня з вбудованою духовкою стає безпечнішою

Якщо на кухні багато побутової техніки, вона є великою спокусою для дітей. Такі прилади, як духовки, притягують малюків: їм хочеться натискати всі кнопки та перевіряти, як вони працюють. Однак, це зовсім не безпечна гра. Саме тому вбудована побутова техніка має більшу перевагу перед тими, що стоять окремо. Вбудовану духовку дитина не побачить, тому возитися з нею не буде. Встановлення вбудованої духової шафи дозволить вам уникнути небезпечних ситуацій, і точно значно звести їх до мінімуму.

  • Більше місця на кухні

Якщо ви зважитеся на єдині кухонні меблі, вся кухня оптично збільшиться. Це добрий варіант, особливо для малогабаритних квартир. Кухня здаватиметься ще більшою й світлішою, якщо всю велику побутову техніку сховати в меблі. Безумовно, велике значення має вибір меблів та колір матеріалу, з якого буде виготовлений гарнітур. Однак важливі й розумні рішення, наприклад, духовка, прихована в меблевій стійці, або під індукцією. Якщо розташувати духову шафу у колоні, її можна розмістити на будь-якій зручній висоті.

Техніка, захована в кухонних меблях, зробить приміщення єдиним та симетричним. Вбудована духовка сподобається ґаздиням, які прагнуть оптично збільшити свою кухню. Духові шафи, що стоять окремо, часто займають набагато більше місця на кухні, через що вона здається набагато менше, ніж є насправді.

Як вибрати духовку, що вбудовується?

Переваги вбудованої духовки будуть видні лише при вдалому виборі для конкретної кухні. Вибираючи таку техніку, враховуйте її місткість. Також зверніть увагу на основні функції приготування, додаткові опції духовки (набір програм, блокування від дітей, підсвічування), діапазон температур та спосіб чищення.

Ретельно продумайте, як повинна відкриватися духовка і чи має вона бути двозонною або ні. Також пам'ятайте про енергоефективність духовки, що вбудовується, тобто її енергетичний клас. Наприклад, духовка А++ має найнижче енергоспоживання, але при цьому потрібно враховувати її більш високу вартість.