07.06.2023, 14:28

"Смердюча і брудна": невдала спроба окупантів дати воду у Лисичанську

Оксана Мовчан | Все новости автора
Лісік

У мережі повідомляють, що в одному з районів тимчасово окупованого Лисичанська Луганської області відбувся "пробний" пуск води.

Інформацію оприлюднив ТГ - канал ]]>"Lis13chat"]]>, передає Час Пік.

За словами учасника каналу, який отримав повідомлення з окупованого міста, в одному з районів ГТВ відбувся "пробний" пуск води. Але скінчилася ця спроба не вдало - брудна та смердюча вода розірвала труби.

"Привіт, щодо води на ГТВ. Давали пробну вчора і вимкнули. Вода смердюча і брудна була. І труби прорвало", - пише автор.

У містах та селах окупованої Гірської громади Луганської області майже рік немає води, а медустанови Рубіжного укомплектовано на 11%.

Тим часом триває "звільнення" від майна квартир багатоповерхових будинків. Напис "Живуть люди" не зупинив ні "визволителів", ні місцевих мародерів.

"Влада" Лисичанська, замість того, щоб поліпшити умови для місцевого населення, організовує "святкові" акції для дітей. "Визволителі" забрали в них щасливе та безтурботне дитинство, а зараз намагаються прикидатися, що роблять усе для розвитку міста.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

"Подія року": окупанти похвалилися "ремонтом" одного будинку поблизу Лисичанська - фото

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик