23.06.2024, 14:38

У Криму вибухи, окупанти повідомляють про жертви та постраждалих: що відомо на даний момент

Иллюстративное фото / Открытый источник

В окупованому Криму лунають вибухи. Керченський міст перекрито. Окупаційна влада заявила про ракетну атаку на півострів та успішну роботу ППО, але при цьому визнала, що є жертви та постраждалі.

В окупованому Криму вдень 23 червня в кількох районах пролунали вибухи. Мешканці повідомляють про вибухи у Севастополі та Балаклаві, а також роботу ППО в районі Євпаторії, Сак, Бахчисараю та Інкермана, передає Час Пік.

Як повідомляє Telegram-канал "Крымский ветер", "схоже, є прильот в районі Севастопольської бухти", над бухтою піднімається дим. Підписники каналу повідомляють, що на північній стороні Севастополя спостерігається задимлення, а в районі Козачої бухти, де базується 810 бригада морської піхоти ЧФ РФ, чути детонацію.

"Губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв заявив про завершення відбиття ракетної атаки. За його словами в небі над акваторією знищено 5 повітряних цілей. Але уламки збитих цілей впали у прибережній зоні. Поранено відпочиваючих в Учкуївці та Любимівці, в районі пансіонату "Лазур" горить ліс.

"Підписчики повідомляють, що росПВО збила ракету біля пляжу Учкуївка. Також було сходження боєприпасів. Основна частина в море, один снаряд потрапив на пляж, біля людей...

Як нам повідомляють, на пляжі в Учкуївці є загиблі. У цей район приїхало багато швидких. Дорогу до пляжу перекрито, нікого не пропускають...

Вже 15 швидких приїхало до Учкуївки, зокрема й з військовими чорними номерами", - повідомляє Telegram-канал "Крымский ветер"

Гауляйтер Севастополя Розвожаєв повідомив, що загинуло 2 мирних жителів, серед них 2-річна дитина.

"Ситуація на Учкуївці важка, туди відправлені всі наявні бригади швидкої медичної допомоги. Частину людей вже доставлено до лікарні, їм надається вся необхідна допомога. Мобілізовано всі сили.

Число тих, хто звернувся за медичною допомогою, зросло до 22 осіб", - написав Розводжаєв у Telegram.

Російські пропагандисти вже підняли виття, заявляючи, що українці б'ють по мирних жителях. При цьому вони мовчать про те, що люди постраждали від уламків ракет, які були збиті росППО прямо над головами відпочиваючих. Водночас кримчани обурюються в мережі, що навіть не було попередження під час повітряної атаки...

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик