30.07.2024, 12:25

На всі випадки життя - які шкарпетки краще купити?

шкарпетки опт

Якщо в минулому шкарпетки мали переважно практичне призначення, то зараз вони стали повноцінним предметом гардеробу. За допомогою шкарпеток можна підкреслити свій стиль, створити самобутній образ або просто акцентувати увагу на яскравому кольорі під настрій. Оскільки цей аксесуар завжди затребуваний, реалізаторам вигідніше купити шкарпетки опт, але і для одиничного покупця є можливість бути стильним без великих витрат.

Які шкарпетки слід купувати?

Хочете придбати якісні шкарпетки, але не знаєте, на чому зупинитися, адже вибір на ринку дуже великий та барвистий? Насамперед потрібно виходити з того, навіщо потрібна річ та які критерії до неї висуваються. Для початку оцініть матеріал, а також особливості (висота посадки, кольорова гама, сумісність з іншими речами).

З чого роблять шкарпетки та які краще?

В якості матеріалу зазвичай використовуються бавовна, шерсть, синтетичні матеріали. Сказати однозначно, який саме матеріал кращий, не можна, оскільки все залежить саме від запитів покупця.

  • Шкарпетки із синтетичними волокнами будуть зносостійкими та еластичними. Крім того, вони не деформуються та швидко висихатимуть після прання.
  • Бавовняні шкарпетки дозволяють ногам "дихати" і чудово вбирають вологу. Саме тому бавовна найчастіше використовується для виготовлення шкарпеток.
  • Шкарпетки з вовни - догідний варіант для осінніх чи зимових днів, коли ногам потрібне додаткове утеплення.

ТМ "Варос" надає можливість вибрати шкарпетки з будь-якого зазначеного матеріалу. Купити можна як одну пару, так і оптом, що набагато вигідніше.

На що ще звернути увагу?

Вибираючи шкарпетки, також слід орієнтуватися на те, з чим ви їх носитимете. Якщо йдеться про утеплення, то в чоботи можна одягнути щільні вовняні шкарпетки. Так буде тепло та зручно. Але якщо мета - створити акцент або підкреслити свій образ, то доведеться приділити більше уваги. І ось кілька правил:

  • з кросівками поєднуються шкарпетки короткої та середньої посадки;
  • темний костюм і білі шкарпетки, які вважаються спортивними, вдягати не варто (якщо ви, звичайно, не фанат Майкла Джексона);
  • шкарпетки та босоніжки - допустима комбінація, але в такому разі шкарпетки не повинні закінчуватися на широкій частині ноги;
  • взуття Crocs також часто носять зі шкарпетками - як з короткими, так і з довгими.

Втім, зараз мода настільки ліберальна, що правила можуть не завжди працювати, як, наприклад, із сандалями. Раніше шкарпетки під сандалі вважалися поганим тоном, а зараз це здебільшого норма.

Чому шкарпетки вигідніше купувати оптом?

Купити шкарпетки оптом - це означає заощадити. При покупці однієї пари вартість речі не виглядає дуже великою, але коли йдеться про більшу закупівлю - опт може дозволити скоротити витрати майже на третину. Так, ТМ "Варос" надає знижку 30% при купівлі 2000 пар шкарпеток. Для будь-якого реалізатора такий підхід - справжній подарунок. Річ у тім, що підприємство пропонує шкарпетки власного виробництва. Це говорить і на користь якості продукції, а також не виключає можливість індивідуального підходу до кожного клієнта.